多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 4670|回復: 4

一擭彻两野爽过叫双飞快活过神仙-miki&cici@QQ

關閉 [複製鏈接]
真系唔声唔声都成年无铺过头真系年纪大机器坏又或者系收心养性咯但系有时都要放纵下自己,唔系谷埋谷埋就真系谷精上脑随时暴毙
飞个輪过去问下菲菲姐有无咩笋盘先
不过10个9个老细都会话有正野新野吖拉
不过事先前两日就话有新女吖拉,,最多唔掂米闪人咯
去得多spa面皮都厚过人
铲到上去一声令下叫左4条女出来
一件意大利鬼妹五官身材都好fit下古铜色加上两栈特大车头灯可惜我唔好鬼妹直接飞
第二件就系新来既Miki网上话叫Mimi哦其实叫Miki既
第一下感觉块面肥嘟嘟几cute下。米6甘上下。对野都几坚下。
第三件著住件低胸黑色吊带衫再加上条超短裤对脚又白又长。对野就无Miki甘有份量。不过斋玩脚都够过瘾哇
第四件无咩feel完全无影像
系四条女之间捡件真系好大压力四对眼憋实你之余又要捡过自己中意又唔可以太hurt其他女仔既同时都几系野吖
最后我都系捡左我至爱大波Miki加埋距甘cute既笑容拖住手仔入闸开片
Miki唔单止床上功夫了得按摩手势都系顶呱呱系天花板无扶手既情况系来一招水上飘系我背只系甘踩完全好似去左正骨场甘既款仲好棱舒服添。虽然之后都系好唔环保甘同我索索声甘吹箫一曲仲差d吹爆笛甘大铺。如果Miki稍微瘦翻些小真系。只烧鹅俾细翻小小就为知perfect
彻完Miki见唔系好忙同菲菲姐吹左阵水之余俾菲菲姐撩到兴兴地叫我试埋cici妹对脚话事话如果唔系Miki对特大车头灯我真系第一时间食西左cici。最西衰条契弟又唔西听话刚食饱又吉高个头想食多剂
死就死啦最多尼个月辣高个裤头食公仔面拉
拿拿林扯住cici整多擭先
cici系高瘦型无Miki甘饱满。对野好啲式。在加上cici比较白净。正
全程环保由头赖到落慈姑锭。尼两条女共通点都系赖我条野蜡蜡令
唔似之前D女含几下就骑上来
由于彻完Miki之后再彻cici就彻左耐少少。彻到cici high high地
之后仲话我好似小马达一样频率快兼夹爽
之后吹左阵水相对cici比较好倾d
不过两个唔同类型丰满型加上cute既Miki又或者系白净牵瘦加上斋玩脚既cici就你地自己捡拉

禁止發言

禁止發言

高級會員

兄弟,双飞玩多久,多少钱啊?
分开玩抵d