多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 8237|回復: 0

❤♛私做JENNIFER❤♛深喉收陰樣樣精☎:289.308.7133❤♛

論壇元老

♛私做混血Jennifer
☎:289.308.7133  
Richmond Hill:  HWY 7 & LESLIE 高级公寓

營業時間( 7 Days A Week)
Mon - Sun 星期一至星期日9:00 AM - 1:00 AM

[下海初做營業中 ]
[特價]
小女服務項目 * 貨真價實 *絕不取巧
前後侍浴 / 前後波推/ 冰火水簫 / 按摩推油
人體漫遊 / 環保吹奏 / 69互舐 / 激情做愛
事後吹簫

33D 真大波

各位網友好,小女子 JENNIFER

自少愛好運動

除咗夠氣夠力外, 身材非常突出
有波有籮又腰幼, 皮膚白滑有彈性

深喉收陰樣樣皆能, 我特別喜愛食腸
越硬越大支我就特別落力, 吸啜功夫包你躍躍欲射

我的美型波波, 你一定愛不惜手
真胸 巨乳 , 你唔知啜先定捏先呢?  
我就一定會反客為主, 整餐雙蛋夾腸你嘆!
我騎功勁, 腰力強, CG 我最愛

小女服務項目 * 貨真價實 *絕不取巧
前後侍浴 / 前後波推/ 冰火水簫 / 按摩推油
人體漫遊 / 環保吹奏 / 69互舐 / 激情做愛
事後吹簫
♛私做混血Jennifer
☎:289.308.7133  
Richmond Hill:  HWY 7 & LESLIE 高级公寓

營業時間( 7 Days A Week)
Mon - Sun 星期一至星期日9:00 AM - 1:00 AM