多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3294|回復: 7

『短 評』Lemon @ Pandora Girl [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員熱心會員

樣貌:7.2。有些少baby fat, 又或者講比較少“動刀子“嘅臉,年齡介乎25-28之間吧。
身材:8。唔算好瘦嗰種,有D肉,有腰有蘿,160cm左右。

態度:9。有耐性,一直都會微笑,好多眼神交流。

服務:9。沖涼好認真,有水蕭,沖完涼又幫手抹身。

亮點係:從嘴臉舔到腳趾,過程完全沒有停頓,爽到支旗越扯越高,
唸起都興奮。有69,有DFK,算係標準流程啦。

應該唔會repeat了,本人鍾意嗰樣整得靚嘅美女,食落特別好味D嘅。嘻嘻

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

居然唔食BABY轉食檸檬
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-4-27 22:34
居然唔食BABY轉食檸檬

baby 食左好幾次了,熟咗好似反而少了動力,即係逼住我搵個新女
金山哈滅打(韓語) = 謝謝 = thank you! 这詞是Baby教的。 文仔哥, 我反而覺得跟Baby熟了更加好玩, 她笑容多咗, 默契好咗。但也会找个時間, 轉下口味去試試食柠檬, 看看是不是很酸?

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

greenhead 發表於 2017-4-28 06:28
金山哈滅打(韓語) = 謝謝 = thank you! 这詞是Baby教的。 文仔哥, 我反而覺得跟Baby熟了更加好玩, 她笑容多 ...

Baby又唔走了,哈哈
危Sir一出鬼神驚
危天行 發表於 2017-4-28 13:54
Baby又唔走了,哈哈

Good news! 可以慢慢玩了。

51萬

管理員

greenhead 發表於 2017-4-28 18:33
Good news! 可以慢慢玩了。

她的鮑魚還新鮮嗎, 我有2星期沒找她了
危Sir一出鬼神驚
危天行 發表於 2017-4-28 18:52
她的鮑魚還新鮮嗎, 我有2星期沒找她了

还是很美味哦!