多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 26698|回復: 183

♛時間唔等人♛嫩草系小妹妹CASSANDRA@MoonWaiting♛TOFTT[Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

沉日食飽飯等屎屙 , 收到某場(唔係MW)短信幾張囡囡照片, 嘩~好撚啱我口味咁撚樣喎 , 話保證和照片只差10%, 好! 260就260啦 , 點撚知老貓燒鬚 , 開門見撚到直頭認唔出同張相有幾似 , 哎 , 第一個客, 我如果走就壞規距 ,

唯有焗入啦....拿拿臨求其食完走人 , 又跌260了....哎.....

好耐冇出報告, 係因為唔係好嘢就無謂厄大家啦~ 某啲台件件都話好, 件件女神, "賴"咗嘢又唔比寫 , 大家試得多啦!

早前已經收到安迪哥比嘅 TIPS, 叫我必試Cassandra, 我呢排中雷太多, 都唔敢輕舉妄動

今日屈住屈住沉日嘅唔老黎 , 下午親密戰友 RBL 居然 whatsapp話我知 Cassandra 好Lun正.  
有戰友探咗路 , 又屈埋沉日度氣 , Diu佢老味 , 仲撚洗諗咩 , 即約啦畏~

準時到達509, 唔洗等直上炮房 .  搭電梯時好撚擔心又"賴 "嘢
, 冇咁多錢跌啦喂~

門慢慢打開 , 好似開極都未開到咁
, 好撚心急睇吓佢相頭 , 見到 Cassandra我嘅擔心一掃而空 ,
一個最多20-21嘅嫩草少女就在眼前, 和照片相似度係95%以上.  照片反而拍得佢比較成熟 , 其實真人好撚嫩.
根本就像個初中生(Grade9,10).  皮膚同年齡係掛勾冇得厄嘅 , 剩係睇皮膚已經知道極嫩 .
今次MW 照片相似度可以話係增加番少少信心 .  我終於亦有番餐好嘅食了
...

Cassandra 整體好清溺 , 細問下仲係初做呢行, 叫我如果有什麼想她做嘅就話比佢知 , 佢會配合我 , 順便學習一下.
佢話唯一嘅性經驗都係同男友睇AV學番黎
...

沖涼時我見到佢幼嫩嘅面孔已經按捺不住 , 一個 "壁咚 "
再順勢一個車輪車埋去 .
Cassandra怕怕羞羞但又欲拒還迎 , 舌尖互相交纏著, 舌頭都係嫩嫩的.  我當然唔會放過不斷吸啜啦
~
我覺得Cassandra比PG嘅 Love仲要嫩 ,  近日咁嘅市場有件咁嘅嫩女真係唔食就笨撚 7
.

上床主菜 , Cassandra 就好似女朋友咁, 有啲生手咁開始吻我Lin Lin, 幼嫩嘅舌尖不斷地在打圈吸啜 , 一個爽字

向下移動 , 有什麼好得過被只有20年仲幼幼嘅口腔吸啜我嘅小天行呢
.  果種被一條幼嫩嘅舌頭 "賴 "嘅感覺真係好
難用文字去形容.  真係要自己去體驗一下先知道.  

條女咁嫩 , 肯定要品嚐一下隻鮮鮑啦
...   Cassandra伸淫著: "啊....啊....嗚....啊...好舒服啊...."啊....啊....嗚....啊...."
一如以往 , 小天行插入後 , Cassandra 都係我聽得最多果句, "嗚....嗚....啊...你好大好長啊...哎....嗚...好入啊....嗚....嗚....啊...

Cassandra鮮鮑算很緊窄, 身材亦唔肥唔瘦, 同照片冇出入.  咁嘅價口搵埋比我地食真係冇咩挑剔 .  
我出名挑剔都食得落口, 大家自己諗啦

FACE: 8.3
BODY: 8(個人喜好)

SERVICE: 8
ATTITUDE: 9
REPEAT: HELL YES.

危Sir一出鬼神驚

金牌會員

Thanks. Was just thinking what to do this weekend

論壇元老

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

金牌會員

Like

金牌會員

Like review

高級會員

thanks

金牌會員

金牌會員

睼titititi

金牌會員

Thx for sharing

論壇元老