多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 4357|回復: 8

JENNY @ U / You Spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

論壇元老

好耐冇寫包膠,今次真係唔寫唔得,首先多謝危sir, 我唔駛再食日本朱扒,入正題,原本經危生介紹,去USPA揾日本妹,點知冇個得閒,只有jenny中国囡囡 available,其實一見到jenny應門我就諗佢都已經ok,之後30mins 我冇浪費一分一秒,口手並用,總結:一隻字*得*,各位狼友自己探索,我只係諗星期一幾點再去,依個價jenny質素返大陸未必有,再三多謝危生,真係好X正

More Detail:
Face: Young & Pretty
Body: Slim,Long-Leg,B-C cup - Natural Boobs
Attitude: 9 (coz no DFK,CBJ & 69)
Repeat: if no line-up must go!

I don't want line-up no more detail ,forgive me(I'm selfish)

可否詳細D?  發表於 2017-5-6 13:48

中級會員

六朵金花里没有jenny的名字啊,难道是daisy又改名字了?或者又来了新mm?

我見到gti 報告立即問了, JENNY是新的, 不是改名的 ^_^  發表於 2017-5-6 13:48

論壇元老

我真係唔知,但係學危生話'不要問只要信'正呀!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

gti 發表於 2017-5-6 13:41
我真係唔知,但係學危生話'不要問只要信'正呀!

唔係喎, 某台版主話只要冇响佢果度有廣告就係黑店喎, 咁你話呢?

其實剛好相反, 好多好嘅店聽到果2位版主嘅惡名, 都唔願意放廣告. 令好多Bro走寶.
我相信有唔少Bro睇完果D假報告, 食完中咗伏又唔可以寫出來嘅心情係筆墨難以形容的.
危Sir一出鬼神驚

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你所指嘅日本豬扒係咪某台嘅 "奇啦啦" 呀?

gti
sigh!!!!  發表於 2017-5-6 14:07
危Sir一出鬼神驚

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2017-5-6 13:55
唔係喎, 某台版主話只要冇响佢果度有廣告就係黑店喎, 咁你話呢?

其實剛好相反, 好多好嘅店聽到果2位 ...

That is what you call jealousy and extortion.  If you don't advertise with me, I try my best  you get no business. The keyword is "try my best".

Luckily it was all the same person in that thread talking shit which make the review real?  No one has more of their own threads in their own turf than the biggest shiller of all times such authors as tomshill and his crew of supposed old wolves?