多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 12614|回復: 62

唔信罷就~ 美白嫩 Cassandra 食評 @ 滿威庭

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

今次 Cassandra 呢個報告,本來諗住唔寫出黎,淨係介紹比豬朋狗友同自己收埋慢慢嘆。
我呢個月來上去用膳,Cassandra 呢個小妹妹通常都總係歡天喜地,和我說個不停…但今日上去,囡囡表現得心事重重,
細問之下原來近日受到被抹黑困擾…幾番安慰之下,先回復番多少心情。
其實我係無睇過嗰篇抹黑既報告,亦想象唔到點樣可以抹黑一個咁高質既囡囡?
Cassandra 對於我黎講,如果放佢喺一D 自命高鐘既老千場,肯 L 定叫 5,6 百 1 Q !
我安慰 Cass 話,網上世界咩人都人,只要見過妳真人,就知道佢係講大話啦!
之後 Cass 還讓著要我評理…“我是不是真的不漂亮…不年青…etc...”
“怎麼會啦?妳是我近一年見過最漂亮可愛的中國妹妹…” 我開始輕輕抱著佢腰說…
“身裁方面…可能有點小…”我伸手入輕搓著迷乳說笑說
“但妳年輕的反應才是我最愛的…” 我一口就濕吻落佢一雙性感厚唇之上。
老實說,Cass 的年輕,技巧及經驗一定不及其他韓妹熟練。但正正佢呢 D 烏龍及儍儍既行徑,
令我真係感覺到有少少初戀和女朋友做愛既感覺。但今日既Cass 既眼神和平日既佢有少少唔同,感覺好似想証明一D 野咁…
“哥哥,你告訴我是否真的只是普通女生一個?” Cass 問完相信係傷得佢最深既一個問題後,就溫柔地望住我雙眼,主動和我濕吻。
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

我大大話話係多倫多玩左十幾年,寫左十幾年食評,每次我都會幫囡囡打分數,作為我個人既指標。
但慢慢我發覺,大家每人把尺都唔同,點可能用分數衡量所有人呢?避免混淆大家,我以後既食評都唔再比分數,
但我都可以用客觀既角度,評輪下每位既條件既:
Cassandra 年齡絕對唔過 23 歲,極之年輕!
我真心覺得幾清純靚女,相唇另舍性感好錫好啜,網站既相係 100 % 真人,我覺得有少少似劉璇。
技巧就真係有待進步,頭一兩次吹奏,真係試過比佢把牙整親…
身裁大約5'3" 上下,B 級真波,皮膚又滑又有彈性,鮑魚鮮嫩,漲卜卜極緊緻!反應好,多水好插,完全係少女既體驗!

惡法當前,以上報告純粹吹水,如有相近享受,實屬師兄弟之福。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
Mr. Danger has already issued an report about Cass and I have an intention to try. Let me see yours.

論壇元老

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

被抹黑係必然的,只因我出了報告,萬試萬靈。
寫手台每次見到我報告就例必抹黑,大家心水清留意下我寫邊個邊個就被抹黑,咪由9班低能仔信寫手台D報告,有好嘅都唔撚識食囉!食完嘅巴打就會知寫手台係幾撚咁賤格。將D私怨去害人哋搵食,希望你哋家人一屋死撚晒等天收
危Sir一出鬼神驚
icic

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

greenhead 發表於 2018-5-30 06:33
Mr. Danger has already issued an report about Cass and I have an intention to try. Let me see yours.

Cassandra 係我通水叫佢去食,佢食完番黎仲主動寫報告,你都仲要諗?
睇埋我點寫之後,好拿拿淋去約喇,呢種後生女有時唔襟屌架,一個唔該比人私有化,到時食都無得食!
我呢種老江湖都差D沉船!

高級會員

要去试试了

金牌會員

Thx

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2018-5-30 10:00
Cassandra 係我通水叫佢去食,佢食完番黎仲主動寫報告,你都仲要諗?
睇埋我點寫之後,好拿拿淋去約喇, ...

算9數啦, 寫手台果班ON9仔剩係信D假報告, 話係女神即刻仆倒去
危Sir一出鬼神驚

高級會員

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽