多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: RBL

唔信罷就~ 美白嫩 Cassandra 食評 @ 滿威庭

關閉 [複製鏈接]

高級會員

RBL 發表於 2018-6-1 02:02
雖然我唔知點解危蛇屏蔽你,但我唔理啦,我照答你啦!
我覺得密碼兄又唔算係抹黑,只係有種人,硬係要雞 ...

密码码系个衰佬  人渣。。。经常拉女仔到厨房 客厅沙发调戏。。。。。叼巨老母。。。密码码正宗衰人。。。。你个头像条女几吸引喔。。。。系边个呢???Body 打10 分  Face 打 8分

高級會員

密码码是个白痴。。。说话像疯子。。。。

高級會員

密码码话啦--------------------------这位老爷爷,我确实2位都没见过也那那兴致,我记得我之前也回复过一位狼友我没约过Jenny,
但没约不代表我不知道什么情况,你也不见得约过谁,明眼人都看的出你为MW写这玩意儿 继续炒继续托呗,都无所谓,MW老板也知道我真开帖就是写实,劝你别搞宣传就别为Andy惹事

高級會員

我可以确定密码码就系专业写手  版主的马甲或者马仔。。。。。因为从上次R美女的谈话了解中我推测出这样的结论  密码码经常去吃免费餐,在厨房 在客厅沙发调戏

金牌會員

Thx

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

勇士 發表於 2018-6-1 16:57
密码码话啦--------------------------这位老爷爷,我确实2位都没见过也那那兴致,我记得我之前也回复过一 ...

佢自認見都未見過,就講到似層層,最睇唔起呢種人!
Cass 見都未見過,就話人有點年紀?睇相都有女人味?
去過搵  Cass 既就知係佢憑空抹黑。

金牌會員

Thank you so much for your kind sharing

高級會員

RBL    你地俩边都话自己系好人喔。。。都话对方系写手枪手喔。。。。。。。我都被你地搞糊涂啦,,,,,到底你地边个讲嘎才系岩的呢????

caomeilv 发表于 2018-6-2 01:20
老爷爷当然唔系写手(射手)啦!之但系勿柒骂骂就绝对系枪手咯!甘你都睇唔通,仲话系老狼! ...

密码码是否槍手我不知. 但你這個2013注冊至今都從沒分享和貢獻的人沒有資格說三道四.

高級會員

不管密码码是否枪手。。。。但他绝对系个坏蛋  衰人 讨厌至极。。。。。

論壇元老

活躍會員熱心會員

少女啊?