多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 4928|回復: 6

私做唯一 / 噴水YOYO @ Hwy7/Leslie [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

小弟因工作忙碌, 有一排冇出黎玩私做了, 昨天又做做白老鼠了昨天本想打算去MW, 可惜喜歡的囡囡地點唔就腳.
決定找個新私做玩吓. 目標鎖定私做唯一同埋噴水YOYO.  睇吓係咪真係識噴水咁巴閉先

私做唯一就睇吓有咩莞式服務玩先...地點HWY7/LESLIE 天仁X茶附近.  見照片唯一對波應該有番咁上下吧.
顏值照片好像有啲童顏Feel, 和EVA, 小丁, YUMI比差不多, 肉地就比EVA多少少.  照片是她本人沒錯, 皮膚過關.

去到都費事煩, 廣告話明可以雙飛, 望埋YOYO相頭, 就雙飛啦!  YOYO樣貌可以同私做Money,樂樂, Rebecca相比,
屬同一級別. YOYO皮膚好白, 比唯一瘦. 身型應該同Money差不多.

倆條女帶我上樓, 說屋內就只有我們三個了. 那更好, 沒別人打擾

唯一同YOYO的水簫也挺用心的, 左右開弓, 賴到"雪雪"聲, 而且唯一更用36E波推, 雖然對波沒有YUMI那麼大, 但都挺柔軟舒服.
服務方面倆條女服侍得我很不錯, 沒有半點偷懶.   感覺似係倆條女嘆我多啲.

唯一的莞式服務亦和YUMI能作比較.  非常到位. 但原來只有口爆(要+$), 毒龍卻欠奉.
YOYO皮膚白到反光, 應該係長期不見天所至, 好那滑, 波就實比唯一細啦~

總評: 價錢合理雙飛扺食, 新做囡囡樣樣做到足. 肯博肯做今時今日有咁嘅服務態度唔話得, 希望唔係YMMV.
又要比個LIKE佢.樣樣做到足. 肯博肯做今時今日有咁嘅服務態度冇得書, 又要比個LIKE佢.完事後仲送埋按摩, 呢120蚊扺番晒

唯一
Face:7
Body:7
Service:8.5
Attitude: 9

YOYO
Face:7.5
Body:7
Service:8.5
Attitude: 9

高級會員

DUOS你一共出左几多钱啊? 没有DFK 啊。。。。。
Dx兄,你真的很久沒有發帖了,要知我等著你的指路明燈呀!看了你的帖子,有兩个问题想问你—下:-
(1) $120 是—个mm的價錢嗎?即双飛便是$240, 是嗎?那時间多久?
(2) yoyo真的会喷水嗎?

金牌會員

How old are they? I have been wanting to try 3p forever

金牌會員

greenhead 發表於 2018-6-11 19:48
Dx兄,你真的很久沒有發帖了,要知我等著你的指路明燈呀!看了你的帖子,有兩个问题想问你—下:-
(1) $120  ...

Green兄, 很久沒見先回答一下,
1)對,是240半小時, 一小時就480, 我試了半小時咋
2)Yoyo最後冇噴, 反而唯一噴咗, 佢地話都要睇對方技巧
好似Yoyo走咗了, 話有另一個補上, 但我未見過.  Green兄要不要代我出戰
但老實說, 唯一係屬有肉地類型.
Dx兄,多謝你的资訊。半小時攪兩條女,時间会不会緊迫了奌嗎?但也真佩服你的精力。
潮喷在AV裡就看得多,也很嚮往,现实生活真的未見过呀!很想见識—下。看相片好似Yoyo好过唯—?唯—有沒有把牀单都弄濕了

金牌會員

greenhead 發表於 2018-6-12 20:17
Dx兄,多謝你的资訊。半小時攪兩條女,時间会不会緊迫了奌嗎?但也真佩服你的精力。
潮喷在AV裡就看得多, ...

可能我的加蕂鷹手指還可以, 她的確噴出一床
但我問過她, 如果客人弄不出水又想看怎麼辦, 她說有錢洗得西噴水, 她可以自摸噴水給你看.
對, Yoyo確是比唯一好些.