多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3759|回復: 5

重入车房第一波 Cassandra @ MoonWaiting [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員

见到危sir同rbl兄都话Cassandra几嘚下,一于去试翻趟
简单讲下啦,毕竟好耐未写过包胶。
上楼一开门见到Cassandra就觉得外貌非常正路,保证唔会想转头就走。系嗰种出去吃饭见到会得闲望望养眼噶级数
身材唔错,唔系大波,系嗰种苗条身材,啱晒我口味。不得不提噶系距皮肤真系两个字讲晒:滑嫩
至于服务,我能我生得比较柒/嗰晚最尾一个客,服务差咗少少。但系态度keep得几好,我都没话觉得点
不过成个流程落来有嗰比较唔爽噶地方,不过呢个问题双方都有原因,我就唔讲啦。
总体而言,Cassandra系绝对值得去尝试。而且咁噶素质,仲有半个钟噶option真系少有。

建议未试过噶师兄去试试

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

第二波唔試LEXI你實後悔
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員

危天行 發表於 2018-7-1 21:10
第二波唔試LEXI你實後悔

过两日试试,嗰日原本想话试lexi先,点知太迟book唔到,所以就试咗Cassandra先

高級會員

yaoyu.d 發表於 2018-7-1 21:40
过两日试试,嗰日原本想话试lexi先,点知太迟book唔到,所以就试咗Cassandra先 ...

我知啊  巨唔卑你DFK嘛  吾系靓仔。。哈哈

高級會員

勇士 發表於 2018-7-3 17:43
我知啊  巨唔卑你DFK嘛  吾系靓仔。。哈哈

我知你係果條痴線佬, 為了Asb Rikki 比所有場封殺冇雞叫, 你仲四處留言做什麼呀痴線佬

高級會員

DLLM 發表於 2018-7-3 20:42
我知你係果條痴線佬, 為了Asb Rikki 比所有場封殺冇雞叫, 你仲四處留言做什麼呀痴線佬 ...

你个跳梁小丑 不用讲我都知道你系边个。。。有屁用咩