多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3420|回復: 4

Sherry @ La Mon Spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
囡囡(昨天)第一天加國上班, 我是第一個客

様 : 9.5/10, 非常漂亮, 真的有少少年輕張柏芝(8成似), 頭髮很長, 到腰咁滞, 年紀唔過21

身 : 9.9/10,  OMG......這半年內未見過咁好的, 瘦,很瘦, 但竟然有33C真波, 波型非常靚, 玩開的師兄們, you know what I mean...年輕多好....

服務 : 7/10,  揼骨按摩就非常一般, 新人新手, 我冇乜可要求, 她說不好意思她不懂, 我說不如我按摩妳, 佢話好, 我按佢時, 佢話好舒服, 但漸漸見佢就瞓着咁滯, 嚇得我馬上同佢轉身, 開始後段的事.......唔知佢講真定怕羞定唔想, 佢話姨媽到, 咁....口啦! 技術尚可!

Repeat : Of ocurse I will......因為真係好鬼靚!

總結 :  這個囡囡就係食樣, 身材同年輕!
其实似唔似都唔紧要
最紧要系靓女一名
仲要系白净兼有料到

高級會員

我見過, 好難有8成似張柏芝喎, 唔好好似對台吹到咁大好喎.  最多2成似.  年紀係比較輕嘅, 但肯定過23, 老兄一係老吹一係唔識睇女.  樣貌係清秀嘅, 在SPA來講算係靚女, 但咪再話佢8成似張柏芝, 唔似囉好冇!!

中級會員

Totally agree, Me and Mr Danger already reported.... no way she is 80% look alike to Cecila

金牌會員

没有90吧,福建一般村妇颜值加上make up 变成美女,你只是陶醉在一个梦中,卸下化庄看会大吃一惊的。