多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3610|回復: 6

♛LULUVILLA SPA 全新引入9 條QUEEN 特別通知♛

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

LULUVILLA SPA 老闆特別通知
全新引入9 條新QUEEN:

KAYLA, JENNY, WINNIE, TIFFANY, EMMA, ANGELA, VIVIAN, BOBO, BEBE

全新陣容, 全年輕囡囡

危Sir一出鬼神驚

中級會員

angela 和 emma 是 qq spa的那两个大长腿吗?

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

suibiankankan 發表於 2017-6-23 16:07
angela 和 emma 是 qq spa的那两个大长腿吗?

我問過老闆說不是
危Sir一出鬼神驚
呢個係廣告吧?小弟都一有兩年無去小肥羊,見風月上次無乜好嘢,perla同 flirt又無人得閒,呢條廣告又咁勁,一於去試多次。

我平時都好少説不,專重人家感受嘛,但一開門,又係佢,佢叫自己Oliver, 已經試過不下三次,最近果次两年前。跟住問仲有冇其他女,佢話一個忙緊,我話轉頭再返,佢就係咁sell,我到諗住是但比多四草貼士求其完事走人,跟住起勢口咁問我去開边間,有乜服務,一路叫住話最少六十小費。係咁chur

旗都未扯到我話算啦我冲涼,佢話都要比四十,仲要先比。比完佢行咗出房毛巾都無比

呢間野小弟肯定唔再去,去咗咁多次真係一次驚喜都無!

Total 80 for a shower alone

51萬

管理員

sickmall 發表於 2017-6-30 15:03
呢個係廣告吧?小弟都一有兩年無去小肥羊,見風月上次無乜好嘢,perla同 flirt又無人得閒,呢條廣告又咁勁 ...

唔係廣告,係老闆叫我通知大家,我原文寫番出來的。兄弟的經歷,本人深表歉意。話晒都係我出帖的。
危Sir一出鬼神驚
中伏