多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3678|回復: 6

Loli @ AsianSexyBabe [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

Loli @ AsianSexyBabe = 佳佳@Asian Beauty

此女8月在Asian Beauty叫佳佳, 原本想去試但苦無機會.  直到見到她的相片, 才認得是她,
這次勿錯失機會, 就去試一下.  但先前好像沒有這麼貴, 跳一跳槽換張相片又加...唉

Face: 6  和相片吻合度是25-30%吧, 總知不能用相片作準.  遠看好像年輕但近看會看到歲月的痕跡, 由其在眼尾附近很易察覺到.
            臉比相片肥得多.  有點似菲律賓工人.

Body: 6.5  由於身材比較矮小, 所以當有些肉的同時就會顯得肥.  這是致命扣分原因.  玩身材的可以止步.  

Service: 8  服務方面Loli比較主動, 溝通方面亦很熟練, 估計也是老司機 BBBJ方面就是有點媽夫, 但其他方面願意配合.

Repeat: C9 一個, 肯定唔會.

金牌會員

沒有去過, 亦沒打算去

註冊會員

咁都夠膽叫$160?  要同Vivi姐反映下。

中級會員

我在Asian Beauty 時見過她, 好肥

中級會員

此女又冇DFK, 又冇DATY, 又冇DIGIT 真係把撚

中級會員

提供什麼服務? CIM,Rim,Daty,DFK?她現在在icandy4u。我會通過訪問浪費我的錢嗎?

高級會員

85spender 發表於 2018-10-24 01:38
提供什麼服務? CIM,Rim,Daty,DFK?她現在在icandy4u。我會通過訪問浪費我的錢嗎? ...

http://www.icandy4u.ca/rain.html