多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 6049|回復: 10

♛❤♛ 1+1 SPA 鎖定7月1號(明天)火熱回歸, 必試新店 ♛❤♛

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

1+1 SPA 鎖定7月1號火熱回歸, 必試新店
❤ 首創使用全100%全真實照片!! ❤

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

nana張相是否偷babyface 定tea828? 我肯定見過.

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

den2015 發表於 2017-7-1 01:44
nana張相是否偷babyface 定tea828? 我肯定見過.

唔奇吖,有幾位之前係做場的,第一次做Spa的。
危Sir一出鬼神驚

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

都係果句啦, 你講得100%全用真相就唔好俾人捉到用假相啦.

51萬

管理員

den2015 發表於 2017-7-1 17:20
都係果句啦, 你講得100%全用真相就唔好俾人捉到用假相啦.

冇人用假相! 你係咪個腦有問題定係唔識睇中文? 同一條女在全套場用同一張相, 現在唔做全套場, 改去SPA上班, 用番自已張真相都叫假? 你D牛蒡丸夠有會員私下同我投訴話冇料到, 唔通我又話你D有圖有真相係假?
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

危sir, 牛蒡哥,比個機會小弟講句公道話,我敢肯定1+1Spa用嘅係100%真相,有幾個女仔之前我都分別有係babyface 同Tea828度見過...呢次只係一場誤會,而牛蒡哥嘅藥,小弟亦都有試過吓...都唔係冇料到,可能只係因人體質唔同而異...

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

ICM 發表於 2017-7-1 22:53
危sir, 牛蒡哥,比個機會小弟講句公道話,我敢肯定1+1Spa用嘅係100%真相,有幾個女仔之前我都分別有係babyf ...

我而家賣緊果隻美國藥穩定很多.

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

危天行 發表於 2017-7-1 18:04
冇人用假相! 你係咪個腦有問題定係唔識睇中文? 同一條女在全套場用同一張相, 現在唔做全套場, 改去SPA上 ...

我講係以後, 唔係而家. 我意思係keep 唔keep到, 很多餐館新開張D野一定好食, 但以後keep唔keep到個水準又係另一回事.
相片是不是真我不知道,d女索不索我亦不知道,我只知道新店d設備—点都唔得!昨天Cindy第—次到新店上班,当然要去捧場—下兼看看新店怎样强勢回歸,掂知d硬件—点也不强。房里沒有掛衣架,沒有拖鞋(雖然我不会用),水龍头開了五分鐘都沒有熱水,房門自动反鎖,按摩床郁动時發出聲嚮,这些都令人打消不少mood. 離開時还見到有工人在高梯上整理天花,極為尷尬。老板請注視—下。

51萬

管理員

greenhead 發表於 2017-7-13 10:44
相片是不是真我不知道,d女索不索我亦不知道,我只知道新店d設備—点都唔得!昨天Cindy第—次到新店上班, ...

已反映了老兄意見给店主
危Sir一出鬼神驚