多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: bigdick

想去1+1 SPA卻被他媽的ANGEL SPA騙了,去妳娘!! [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

我兩邊也有睇, 我可以肯定bigdick兄講嘅係真, 因為我早幾日去過1+1, 又係想從後門入, Angel 好進取, 直頭半拉半扯, 我覺得好討厭, 走番出來

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2017-7-24 08:17
真係好lun奇怪,夕陽台D人日日鬧但係就成日黎睇。又成日話我哋嘅報告厄咗佢哋去邊去邊。咁你哋咪lun入嚟睇 ...

LOL really?  He better hide then and don't go out during the day as sunlight reflecting of his hat might attract the attention of those looking for him.  My best advice will be to buy a wig...LOL

版主

次數 / 持久王

Also that other fat piece of shit from the straight sun channel who is the real dai low of straight sun cant code for shit as the website he maked is simple and lacks in functionality resembling his brains maintaining with some off the shelve content management system goes around boasting like it's gold can go fuck himself as well.  TALKS, talks and talks about how professional his web development skills are....But I've gotz to talk about my life as how I sees it right?  

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

cataztrophe 發表於 2017-7-28 17:54
Also that other fat piece of shit from the straight sun channel who is the real dai low of straight  ...

Go take a look at sunset channel.  It's so obvious the account "makelover" and " banker" is the same person.
Look at their writing style.  OMG. They are so lazy.  I thought they are professional shiller?!?
危Sir一出鬼神驚

版主

次數 / 持久王

危天行 發表於 2017-7-31 20:40
Go take a look at sunset channel.  It's so obvious the account "makelover" and " banker" is the sa ...

It's probably all the same person who wrote all the reviews on straight sun.  The real professional shiller is hiding and controlling the real dai low to do his dirty work so the target doesn't get marked on his forehead.

The only person from his crew who is brave enough to face public is mmpleaser bro who for sure is not bald eagle.

高級會員

活躍會員熱心會員

點解夕陽台主外號叫"禿鷹笨lun柒"嘅?

從他的語氣中我重以為夕陽台主是一個高大威猛,聰明伶俐,貌似藩安㖭!

高級會員

活躍會員熱心會員

至於mmpleaser條無業遊民lun樣,我覺得佢一啲都唔勇敢囉,只覺得他是一個膽小如鼠,非常討厭,醎夾陰又成個乸型咁,每日24小時不斷在亂說一通,不知所謂!成個白痴咁囉!

高級會員

活躍會員熱心會員

尤其是最lun憎佢一時扮babyme一時又扮mmpleaser!以前重扮lun埋學生王子(Willam)...一人扮幾個角式每天24小時constantly自吹自擂成個bitch咁囉!

高級會員

活躍會員熱心會員

有啲野想問下危sir您,點解夕陽台有個叫dragondick咁唔妥您嘅,成日唱衰您喎睇嚟你哋嘅牙齒印好深喎!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

財神 發表於 2017-8-2 02:25
點解夕陽台主外號叫"禿鷹笨lun柒"嘅?

從他的語氣中我重以為夕陽台主是一個高大威猛,聰明伶俐,貌似藩安 ...

哈哈, 既然你問到, 我就一一解答你啦 因為其中一個夕陽台主叫呀BEN個頭係禿嘅. 而且成日戴住頂CAP帽, D衫又柒, 以為好LUN型, 其實柒lun到呢... 個人又爛賭, EQ又低, 通常激一激佢就會發晒Din.  
至於柒嘢, 求其講幾單你聽住先啦:

話說呢條笨lun柒, 有段時期好lun鐘意一位Spa場囡囡叫Tina.  當我認識了呢位Tina后, 第一次見面佢已經忍唔住將笨lun柒嘅柒嘢同我傾訴.  佢話笨lun柒私下同佢講,願意用兩三千蚊包佢一個月, Tina就同我講咪玩啦, 佢一兩日就搵到啦. 最好笑係, 呢條笨lun柒响Spa同佢攪嘢果陣, 成Q日想唔帶套, 同Tina講自已的精子係不育的, 叫人唔洗擔心可以放心打真軍, 個理由係咪柒lun到呢.....

跟住, 我在初次見面同一日, 經安排下同Tina打咗場友誼波, 仲即日出報告.  點知呢條笨lun柒知道後傷心欲絕, 走去隊酒, 影埋自已點樣為佢買醉嘅照片, 係咁send訊息比Tina, 又話點解要同危蛇打呢場友誼波, 仲比番D訊息我睇, 你話柒唔柒?

另一單, 佢之前四圍咁問人邊度有假勞力士買, 問正個場主, 場主又唔小心講咗比我知, 我又唔小心寫咗出黎笑9佢, 佢即刻發晒Din打去鬧個場主, 又用假戶口寫9人D女.  點知人地生意好, 唔lun瀉佢, 越寫衰佢生意仲越好, 你又話柒唔柒?

再另外一單, 有個私做叫 "天山童姥" (聽個花名就知重口味啦), 爆咗比我知呢位禿鷹原來好lun重口味,
原來成Q日去搵佢, 玩親都一粒鐘以上, 我又唔小心寫咗出黎, 點知呢條Lun樣笨lun柒又發晒Din, 打比"天山童姥" ,
"天山童姥" 又打比我, 話笨lun柒興過火屎, 叫我快D 刪帖, 否則取消廣告咁嚴重, 我見
"天山童姥"已經冇咩生意,
仲取消廣告!? 費事因為我而令佢更少生意, 咪刪咗個帖囖.  笨lun柒一向標榜自已品味點高點高,
但係自此後, 圈內都知道笨lun柒有幾重口味.

單單就以上幾單嘢, 已經夠柒, 咁你話叫佢禿鷹BEN LUN CHECK(笨lun柒) 係咪最貼切呢?

*P.S.* 話時話, "天山童姥"番咗黎啦, 笨lun柒呢一刻可能嘆緊佢

危Sir一出鬼神驚