多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: bigdick

想去1+1 SPA卻被他媽的ANGEL SPA騙了,去妳娘!! [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

財神 發表於 2017-8-2 02:37
尤其是最lun憎佢一時扮babyme一時又扮mmpleaser!以前重扮lun埋學生王子(Willam)...一人扮幾個角式每天24小 ...

我好少細心去睇佢地, 明知10個有8個都係笨lun柒本人精神分裂自已一人扮幾十個角式. 所以呢個mmpleaser係咪佢, 我都唔肯定, 但Jason15肯定係.
危Sir一出鬼神驚

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

財神 發表於 2017-8-2 02:47
有啲野想問下危sir您,點解夕陽台有個叫dragondick咁唔妥您嘅,成日唱衰您喎睇嚟你哋嘅牙齒印好深喎! ...

呢件dragondick又係極品.  
佢仲係S8會員嘅時候, 已經覺得自已係大佬, 寫嘢仲長氣過D亞伯(事後發現佢真係亞伯).  

經場主及囡囡形容, 呢件極品係一位四眼亞伯, 對一個幾亳十分計較.  成日想攞discount, 仲試過攞唔到discount寫嗅某個場嘅歷史.
又成日扮冇睇廣告價錢, 做完後同場主講唔係呢個價咩!? 而做過佢嘅囡囡形容佢有口嗅, 但要求佢用嗽口水又唔肯用, 好難頂.  
我對佢資料唔多, 亦冇興趣, 因為佢只係被笨lun柒利用嘅其中一隻棋.  佢最叻嘅係將佢從未見過或者係聽番黎嘅嘢寫到親身經歷一樣,
所以此人可以不理.  而佢目前最叻嘅係任何報告一出, 佢就將囡囡條link 鋪出黎, 出報告又少, 屬於廢廢地類別.  

我同佢其實冇咩牙齒印, 只係有一次佢又扮大佬响論壇同其他會員鬧交, 我身為版主咪先出言相勸囖,
點知兩條友仲継續用操口對罵, 我咪兩邊都出警告囉, 點知唔出由自可, 警告完之後, 呢件極品開始每日
發好多個PM比我, 講盡人生道理, 死要話我唔公平, 喂大佬呀, 警又警告過你地, 唔聽咪出警告囉, 出咗又話唔公平喎,
之後係咁PM係咁PM, 我都好有禮貌同佢傾, 但係警告冇得收番, 佢最後講到興興地話要離開去做笨lun柒隻狗唔通我阻佢發達咩

危Sir一出鬼神驚

51萬

管理員

財神 發表於 2017-8-2 02:37
尤其是最lun憎佢一時扮babyme一時又扮mmpleaser!以前重扮lun埋學生王子(Willam)...一人扮幾個角式每天24小 ...

其實在笨lun柒眾多隻狗當中, 有一隻叫做KingChan嘅算係最忠心. 佢依家Account叫咩名我就唔知.此人EQ比笨lun柒更低, 連笨lun柒都可以控制到佢洗佢腦就知.  我同佢完全跟本未接觸過, 完全冇牙齒印佢都可以
僧我僧到响街外四圍小7我.  唔係EQ低比笨lun柒洗腦係咩.  

根據所有接觸過呢位KingChan嘅場主透露, 呢位King先生最喜歡向人炫耀自己同所有場嘅老闆都好熟, 但實情係所有老闆都對佢神僧鬼厭.  只係睇在佢幫襯份上同佢吹吓水.  
呢位King先生仲有個嗜好, 就係去追D場主嘅女, 係去到搵人地facebook呀, 個人資料等等, 令到佢一度比某些場禁止去.
D囡囡都好lun怕佢.  

聽講佢仲係香港某美人THE ONE 個老公許先生果邊嘅親戚(有待證實), 所以有D米唔洗點做, 日日留連煙花之地, 因為只有在煙花地肯花錢, 先至有女肯釆佢.

King先生另外仲有個特點, 就係喜歡偷拍.  好中意攞起部手機扮講電話, 實際係開緊video或影相偷拍.  
試過又有一次佢攞起部手機扮講電話偷拍, 點知講講下電話響, 老闆見到扮見唔到, 幾lun淤....
有好多老闆以為佢扮講電話係令人覺得佢好忙好多人搵, 仲未知佢扮講電話其實係偷拍, 我會盡快提醒佢地GA啦.  

財神兄, 今日難得小弟得閒, 一次過講咁多古仔, 滿意吧. 有唔明或有料爆想小7佢地都可以

危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-8-2 06:50
其實在笨lun柒眾多隻狗當中, 有一隻叫做KingChan嘅算係最忠心. 佢依家Account叫咩名我就唔知.此人EQ比笨lu ...

滿意!

花咗半粒鐘先睇完危sir呢本禿鷹速寫記。

但我估唔到邊個係"天山童姥"?危sir可否俾些少貼士等我去會一會呢條女,然後可以深入啲了解波音xxx呢條禿頭醎濕佬究竟是何方神聖...原因是我覺得呢隻死人白痴禿頭鷹的確好lun乞人憎,成lun日扮lun哂野,當lun正自己係法官咁!只有佢講唔俾其他人講,好lun似加拿大啲"言論自由"剩係佢條lun樣先有權用咁..,

高級會員

活躍會員熱心會員

都有幾多條友仔唔妥波音xxx條醎濕禿頭佬,原因是因為佢好lun大細超,口賤夾臭,若長些落去我睇lun死佢必定會機墜執屎食囉

51萬

管理員

財神 發表於 2017-8-2 08:44
滿意!

花咗半粒鐘先睇完危sir呢本禿鷹速寫記。

財神兄又做咩咁僧條LUN樣嘅?
危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-8-2 11:20
財神兄又做咩咁僧條LUN樣嘅?

其實我憎嗰個叫smallpotato(波音XXX另外條醎濕機師)!呢條lun樣好lun中意玩"conflict of interest"!大細超到離lun哂譜!只要佢對某些狼友嗒糖,相信應該灼埋佢老X都重得,真係好lun懷疑呢條lun樣嘅性取向!

呢條lun樣份人好lun專制!只要任何人唔係採用佢條lun樣佢自己自創嘅"瘋言癲語"來回答或出帖,佢就即刻刪lun咗去。條lun樣完全唔在乎我哋啲樓主或狼友放下手頭工作,花lun咗咁lun多時間去寫帖或回覆,只要詞語令到佢條lun樣答唔lun到佢就有理冇理一鳩刪走!因此有時恐怕啲字墨太深條lun樣啲水平有限唔lun識睇,唯有降低成三字經,但係咁又唔lun得喎,俾佢吹lun漲!一日到黑,刪刪刪.....成lun個Donald Trump咁!

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2017-8-2 06:50
其實在笨lun柒眾多隻狗當中, 有一隻叫做KingChan嘅算係最忠心. 佢依家Account叫咩名我就唔知.此人EQ比笨lu ...

He is manipulated to hate us.  Bald eagle brain washed him to be a suicide bomber.  These r the ones we should he scared of as he will do jyhing the manipuste says.

51萬

管理員

財神 發表於 2017-8-2 12:12
其實我憎嗰個叫smallpotato(波音XXX另外條醎濕機師)!呢條lun樣好lun中意玩"conflict of interest"!大細 ...

哈哈, 有賓點會冇周.  禿鷹叫BEN, Smallpotato 叫JERRY.  簡稱BJ.  
呢條LUN樣EQ高過笨lun柒好多, 網站技術上嘅嘢笨lun柒好多都要靠佢.  佢性取向我就唔知, 但有冇"賴"過笨lun柒碌9 我就好有保留. 佢為人係"綿裡針", 外表好似好和藹可親, 但我相信最毒最陰險係佢.  

佢同笨lun柒早有心病, 其實個網根本冇咗笨lun柒只靠JERRY都可以運作到, JERRY亦深知呢一點, 所以一直想搵機會飛起笨lun柒, 耐何自己英文差, 冇笨lun柒用英文寫假報告咁叻, 所以暗中在招兵買馬, 希望搵夠人寫假報告, 笨lun柒再冇利用價值時就飛起佢.  畢竟一個人袋晒D廣告費和味好多.  

其實佢刪帖理由除咗佢水平有限之外, 就係可能你寫嘅嘢影響到佢利益, 咪刪9你囉...
我地嘅Catastrophe 兄都係因為唔肯幫佢地寫假報告, 唔肯受佢控制而走過黎的.
但近日smallpotato居然搵佢傾, 想佢番去幫手寫英文假報告. 我相信如果JERRY改LUN晒D密碼, 要飛起笨lun柒話都冇咁易. 笨lun柒都咪話唔擔心.  由其係笨lun柒早期細個冇腦幫人頂罪留有案底, 冇咗個網佢做乞兒都得了.

Catastrophe兄透露, 佢地嘅報告有8成以上係由笨lun柒親自操刀, 用大大小小假戶口去寫, 而寫報告嘅條件, 除咗收錢外, 就係取消
S8嘅廣告, 否則, 除了唔寫報告外, 仲會將任何由會員出嘅報告都刪埋.  總有幾間買佢怕嘅, 但係亦大把人唔LUN怕佢地.  照樣2邊出廣告, 吹咩!! BAN晒佢地ai 笨!!  個天都好似幫緊我地咁, 佢地整走我一個廣告, 就會有3,4個自動搵我, 真係天都有眼.

危Sir一出鬼神驚

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2017-8-2 13:05
哈哈, 有賓點會冇周.  禿鷹叫BEN, Smallpotato 叫JERRY.  簡稱BJ.  
呢條LUN樣EQ高過笨lun柒好多, 網站技 ...

Bro, remember when I first met you, a couple of keepers wanted to kill me because bald eagle wrote some bad reviews in English and framed me for doing so to get me banned if I don't shill for him.  Im glad you fixed my mess for me back then.  This is what you get for being a straight sun member, they will call you out as a shiller if you don't shill for them.  Im sure I was not the only victim.

I must give it to bald eagle as he is able to pretend to be multiple personalities just like that famous account called tomshill  and 7samarai is him.  But for sure man, it's one person writing the whole dam thing.