多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: bigdick

想去1+1 SPA卻被他媽的ANGEL SPA騙了,去妳娘!! [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

高級會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-8-2 13:05
哈哈, 有賓點會冇周.  禿鷹叫BEN, Smallpotato 叫JERRY.  簡稱BJ.  
呢條LUN樣EQ高過笨lun柒好多, 網站技 ...

近日先發覺笨lun㭍個爤鬼台來來去去都喺幾條老淫蟲因為冇錢叫雞,然後一人扮幾個角式,日日响個醎顫喥"鳩噏"嚟頂啲醎癮,分分鐘呢班呀伯係邊寫邊打飛機嚟發洩,再咁落去我驚遲早呢幾條老嘢會中馬上風一命鳴呼完lun完就唔好啦!到時笨lun㭍分分鐘又俾加拿大政府告多一條罪,升鳩上神枱做終身監躉都有份!

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2017-8-2 05:19
哈哈, 既然你問到, 我就一一解答你啦 因為其中一個夕陽台主叫呀BEN個頭係禿嘅. 而且成日戴住頂CAP帽, D ...

Oh so Toby = Cherry = 天山童姥?  No wonder bald eagle wanted me to go do her and write a review that time.  Fuck man, 天山童姥 has a smoking body, she is so petite with my favorite fake breast = banging body.  However, when I rang the door bell and saw her, she was like 60 and holding a hello kitty with like a pink ribbon tie to her hair trying to look and act like she is 16 which made me puke over the front door.  

Some people claim how they have top notch taste but then...fuck man, and they tell me my taste is garbage.  No wonder he got so upset when I told him I cant write a review for her..............

版主

次數 / 持久王

It all makes sense now, he shilled a review with his main account saying how she is comparable to that skinny young hk girl and how he was drunk when he saw her.  I don't think getting drunk would do,  I would need to stab my eyes blind...LOL

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

財神 發表於 2017-8-2 18:05
近日先發覺笨lun㭍個爤鬼台來來去去都喺幾條老淫蟲因為冇錢叫雞,然後一人扮幾個角式,日日响個醎顫喥"鳩 ...

估唔到財神兄一係唔出聲, 一出聲就咁多怨氣.  即管發晒出黎啦, 有多D料爆仲好
危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-8-3 00:08
估唔到財神兄一係唔出聲, 一出聲就咁多怨氣.  即管發晒出黎啦, 有多D料爆仲好 ...

正確嚟講應該喺"慶"氣!

因為每次打開隔離個死人波音爤鬼台,來來去去都見到係:

密碼碼,babyme,dragondick,iambrown,fxxxme,小辣椒2017(以前嘅嚥閪來)

呢幾條連鳩毛都白lun哂,每月靠加拿大政府啲養老金過活班老醎蟲响處講"雞經",保守估計呢班老坑啲年紀應該介乎70-90歳之間,邏輯上嚟講個"塘"理應乾鳩哂,咁lun老邊處有可能射得出啊....但喺Blow job呢兩條lun樣就偏偏唔趕lun哂呢班嗜英返去湊孫!由得佢哋發噏瘋,成lun個維園阿伯論壇西游記取雞經咁!幾lun白痴!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

財神 發表於 2017-8-3 06:57
正確嚟講應該喺"慶"氣!

因為每次打開隔離個死人波音爤鬼台,來來去去都見到係:

財神兄你又冇估錯喎, 剩係dragondick同fxxxme 呢兩位加埋都已經肯定過百歲了. fxxxme個人冇咩嘅, 係牆頭草, 看風洗利...為咗條唔中意自己, 利用自己嘅女, 咩都肯做, 都有D可憐佢.
另外, 自從笨LUN7隻狗KingChan睇完我地嘅帖, 可能覺得自己所作所為有損THE ONE 老公許氏家族嘅名聲, Catastrophe 兄今日居然收到佢嘅恐嚇, 話許氏家族會搵人黎攪掂我.  我好驚呀.....咁大個家族黎攪我喎, 我唔知會唔會見到大美人THE ONE呢?

我睇怕許氏家族可能過到黎唔係攪我, 而係清理門戶, 打9死呢個廢青.  一路打一路話, 打死你個毒L, 日日去SPA去叫雞, 唔係你老豆有錢比你洗, 你做LUN咗乞兒啦.   好做唔做學做人隻狗!! 仲要係個柒人潻!!  你真係笨lun柒呀你

危Sir一出鬼神驚

高級會員

有次在Spa見到果兩條能樣上去收數, 啲行為好能鬼祟, 兩個都死矮仔, 一個光頭, 另一個四眼死肥仔, 兩個都好能樣衰.

版主

次數 / 持久王

Hey Fat ass from straight sun, you claim that you are so 文明 which reflects to be true on the surface, you are so friendly and probably a christian.  What do you got underneath?  Devious manipulative schemes is all you got, so dont pretend like you are all that you fucking hypocrite.  I might sound rough on the surface, but I am not as 9 inside as you as what you see is it.   Pretending apologize to KC in public to get him more whipped in the head?

高級會員

活躍會員熱心會員

wnkee 發表於 2017-8-3 22:13
有次在Spa見到果兩條能樣上去收數, 啲行為好能鬼祟, 兩個都死矮仔, 一個光頭, 另一個四眼死肥仔, 兩個都好 ...

侏儒都可以收數??

我重以為兩條撚樣擁有LeBron James咁嘅身形先至咁鳩寸....屌佢老味原來喺矮仔嚟嘅!遲早將呢兩隻死侏儒搓撚埋一舊再揑扁,然後嚟番個遠射程,好似少林足球咁,一脚伸佢兩個含家拎飛撚番去啲侏儒家族喥!

高級會員

搵到張家族圖

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x