多倫多夜遊交友資訊網

搜索
http://www.sex8.zone/thread-13236-1-1.html
查看: 5798|回復: 5

❤♛私做九尾狐Tracy♛滴精不漏全程high爆❤☎:647.632.9858

論壇元老

♛私做九尾狐Tracy
☎:647.632.9858
Yonge/Finch - 1pm - 4am
( 近Shoppers Drug Mart )
私隱度極高

營業時間( 7 Days A Week)
Mon - Sun 星期一至星期日 1pm - 4am

❤❤Hi大家好,小妹九尾狐Tracy 我來至出名的美女城市❤❤
小妹有豐滿的36寸純天然大乳.  腰細腿長身材fit爆
冰火水嘯、980度旋轉式吞吐吹奏、名副其實的嘯后
如果仲唔夠刺激再來個長腿絲襪腳交爆射
讓寶貝們舒服到滴精不漏全程high爆 !!!

我腿長波大、模特身材、全身走肥仲係人見人愛
36D大波腿長腰幼
不如講下我嘅服務先啦

我有水中BoDy、水中簫,吮蛋蛋,36D 嘅大波同你夾腸仔
吹簫神嘴下下深喉, 包你爽到震
仲有騎功一流包俾到你大爺般享受!

包各位High到九宵雲外,飄飄若仙。希望各位得閑來試下啦!

♛私做九尾狐Tracy
☎:647.632.9858
Yonge/Finch - 1pm - 4am
( 近Shoppers Drug Mart )
私隱度極高

營業時間( 7 Days A Week)
Mon - Sun 星期一至星期日 1pm - 4am

註冊會員

有人试过吗?

註冊會員

nobody try this?

You go try and tell us ^_^  發表於 2017-9-11 03:24

註冊會員

lol
Wanna to try, but she didn't reply me.

新手上路

我打电话上去,她说:wrong number.......I wanna to try!