多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 24220|回復: 238

♛顏值鮮嫩小天后CHERRY@1+1 SPA - 又係頭水編(我都唔想GA) [CH]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

食完HANNAH唔夠幾日, 市場一池死水, 諗住又要等一段時間先會再遇到好嘢.  正當在床上腳un un未訓醒之際, 收到1+1傳來CHERRY的廣告照片, 危蛇睇到嘅當然係
見到樣嘅原圖啦望住張相響度諗....有冇咁筍呀...!!
Too good to be true喎... 但老闆話完全冇修圖 , 一定要黎食頭水呀喂 唉...有頭水食咪去囉..(晒命中)

踏上征途 , 經過又長又悶嘅HWY7 直達1+1 SPA. 出黎玩最新鮮嘅地方就係等待睇女又未見到果一刻 , 在房內等待
囡囡進來嘅時光特別漫長.  CHERRY進來的一刻 , 眼前一亮 , 感覺比照片還要漂亮 . 我可以說 , 樣貌相比起長腿女神EMMA
更年輕漂亮.  目測大概是23-24歲上下.  很久沒有在SPA找到心儀的囡囡了, 當然二話不說的據為己有是常識吧
CHERRY身材跟照片一樣 , 皮膚白且細滑而幼嫩 , 身材高挑 , 我敢擔保狼友彈鐘嘅機會率幾乎近零.  
危蛇亦大膽講句, 呢條女真係有食唔食罪大惡極 .... 快D去!!! 剩係個BODY已經又嫩又滑.  好難抗拒.  

老闆一早就交代過CHERRY我要什麼服務 ,  所以她已經會意到飛不出我的手指隙
初做的CHERRY, 按摩的力度當然是一般, 但對住佢幼滑嘅BODY, 理9佢按摩按成點 ai...
CHERRY好lun扺死 , 一邊按摩 , 一邊用手係咁R我背(螞蟻上樹), 有意無意又响度R荔(R我袋袋)
碌嘢又酸又痕又硬好鬼難頂.  CHERRY看在眼裡 , 示意我轉身.  
驚喜馬上出現 , 四野頓時歌聲四起 , 一曲環保吹奏隨即展開 , CHERRY幼嫩的舌頭 , 濕潤的口腔 , 緊緊把小天行包裹
著, 進進出出 , 時而快時而慢 , 比起很多囡囡只顧用力狂吮要舒服得多.  

小天行真的硬到不行了. 老危來一招反客為主 ,  把CHERRY按在床上 , 先來一個濃情DFK.  再用舌頭伸進她耳內, 她
頓時受不了.  桃園洞亦水如泉湧 . 我見狀立即提槍上馬 , 慢慢深入CHERRY的桃花穴.  
CHERRY的桃花穴很緊繃 , 她一面....鴉....鴉...鴉....的叫, 則面看起來還有點混血兒FEEL, 望住佢個樣 , 我的身體
節奏亦加快起來.  小天行亦再忍不住 , 一股熱漿勁射而出 , CHERRY亦偷笑說您的熱漿一定很多了, 讓我

就這樣結束了這次非常滿意的經歷.  
其實已經好耐冇出過SPA囡報告了, 我出名要求高 , 出得報告唔會差得去邊 , 信不信就由您啦~
其實RBL兄亦在頭水之列 , 再詳盡嘅報告就睇佢表演啦~~佢對CHERRY亦是愛不釋手

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
危Sir一出鬼神驚

高級會員

thks for sharing

金牌會員

Let me see

金牌會員

晒命是好的。我也要去试试

論壇元老

活躍會員熱心會員

Thank you! 危sir 報告最為可信,食咁多次都係咁正!

高級會員

Thanks for review

中級會員

dddddddddddddd

金牌會員

Thx

金牌會員

thx!