多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3368|回復: 4

Sofia TVB 小花江嘉敏@ Eden Dream TOFTT [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

今天下午雨綿綿, 都唔知食咩好, 本來想試MW嘅Rio, 但係想同做始終係有出入, 約唔到!
就近Warden/Hwy7不用煩, 打去Eden Dream 只有Sofia 當值. 又落緊狗屎, 就拿拿臨 9 沖上去38號.
門打開, Sofia 在后面, 咁熟口面咁嘅! 但係即時又講唔出係邊個.
沖涼攪嘢內容就來來去去都差唔多, 服務係掂嘅, 而且佢好好傾, 好似認識咗好耐咁, 傾吓傾吓腦袋突然醒起佢似邊個,
係TVB小花江嘉敏, 真係有7,8成似, 在網站照片真係睇唔到啲咩嘢, 今次可以話好運氣了.

條女就番唔可以寫太多, 喜歡江嘉敏嘅應該唔會失望. Sofia話6月頭就走了

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

高級會員

江嘉敏我喜歡, 明天去試
Dx明燈,很久沒蒲头了,我等你的報告等得很苦啊!但这个Sofia很贵呀!

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

From intel I gathered from my toronto sources, she has a really nice face.

金牌會員

greenhead 發表於 2019-5-16 22:47
Dx明燈,很久沒蒲头了,我等你的報告等得很苦啊!但这个Sofia很贵呀!

可惜已走了