多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3982|回復: 4

QQ 航空 - 表裡不一的空姐 Sherry

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

收工已經12:30, 真係累到仆街,見下體居然仲識硬,就決定食個宵夜飛機餐。
咁夜就最啱食邪骨,直接踩去相熟既QQ搵個功夫好既,等我上身下身都鬆一鬆,跟手返歸瞓覺。
一如以往,去到去就見到熱情既老板娘,二話不說就招呼我入房選美。過左一陣,老闆娘就帶左四位技師入房。
起初我以為自己眼花,佢地每個都著住一式一樣既空姐短裙制服,心諗“食個飛機餐姐,真係搵個空姐送餐咁盞鬼?”
我同老闆娘講明來意“今天很累,找個技術好一點的,鬆一下就回去睡覺…”
老闆娘好像很懂的樣子,就推薦一個叫Sherry 既空姐,眼見Sherry 應該得廿六七,純純品品又後生。
身裁合比例,B級胸應該係真波,而且短裙下的一對幼腿,實在係幾靚幾索
,於是乎就順利入閘登機。
而老闆娘交待了一句要“好好招呼”我就走。
除左衫,沖左涼,上左床,空姐 Sherry 就開始正常登機手續。正骨雖然力水唔多夠,但穴位方面都幾準。
鍊兩下之後佢就騎上黎開始想起機。著住超短既制服迷你裙,顯得 Sherry 條腿又長又幼,而我亦當然手多多去揸籮啦!
一進入起機狀態之後,本來斯斯文文既 Sherry 好似變左第二個人咁。我會用一個淫字黎形容佢。
佢除左上身制服,就開始波推,
可能佢知自己只有B 級既原故,成個壓上黎背脊會無乜feel , 佢識得輕輕用粒奶頭游走我背脊,而且又識得喺我邊講淫話,邊瀨啜我耳珠和後頸,搞到我起哂雞皮。
Sherry 調情既說話愈講愈淫賤,搞到我忍唔住要轉身望清佢既姣樣。佢靚就唔算好靚喇,但微絲細眼加個淫賤表情,搞到本來極疲倦既我都慶起黎。
佢坐住我胸前幫我鍊頸,我就一隻手搓佢對天然B波,雖然細但好年輕好彈手。而我另隻一手就比隻中指佢啜。

我極度懷疑老闆娘會錯意,我話要個按摩技術好既技師,佢就比左個調情技術好既我!

Sherry 戚起條短裙,坐喺我胸前,用意根本就係要向我展示佢下身既一扇蓬門。佢雙腿又開又合,自己用手指捽都捽到起水。

我見佢斯斯文文,原來係咁淫底,我跟手就起身坐過張梳化同佢玩。我大字型坐喺梳化,佢就跪喺度幫我上套然後為我演奏,佢既簫聲急得黎都有吸力,每一口都有表情同呻吟聲去配合。

吮完一輪之後就轉身訖起個籮友對住我,短裙內面既通道若隱若現,果然遮遮掩掩更加能夠引起進攻既衝動。
我二話不說,就從後捉住Sherry 雙手,好似少男推餐車咁將佢推埋床邊。跟住假裝用少少粗暴(佢之前同我講話鍾意架)咁抽起佢條短裙…

然後就喺呢架餐車尾,用手輕輕擘開個呢個多汁既西柚。

我將架餐車壓住床邊,凝視鏡中Sherry極具挑逗和淫蕩既表情…
然後我手慢慢拎起波棍推上二波,開始慢慢推進…

二波起步,速度較慢,但比較有力。
走順之後就推上三波,四波…
去到彎位,我又硬拖落二波,等佢充份感受到一下強而有力既衝擊。
我望住鏡中Sherry 既表情變法去調整車速,見到佢咬唇切齒享受著速度帶來既快感,我亦唔再留力,入個五波全速衝線!

本來諗住舒舒服服,揼個靚骨,食個飛機餐,恢複下體力…點知比老闆娘get 錯左,整左件小淫娃黎招呼我,搞到我擒上擒落又推車,到站之後對腳軟到差D跪低!

最後都講講 Sherry 呢位空姐呢,如果唔係你地又話我寫到咸故咁,唔算報告!
Sherry 算係後生女,個樣就眉粗粗, 唔算好靚女,既小可愛。睇樣以為佢斯斯文文,點知就 chur 到你暈!絕對稱得上係小淫娃。

如果師兄弟們想去搵初戀既感覺,可能唔係好啱。但如果係想搵個後生得黎又淫又肯玩,落力又襟砌既女女呢!Sherry 當之無愧!

惡法當前,我必須聲稱以上文章,純粹個人綺夢,如師兄弟都有相同夢境,實屬和我心靈相通

咁夜仲有四位技師? thank you RBL 好文章

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

greenhead 發表於 2019-5-31 07:06
咁夜仲有四位技師? thank you RBL 好文章

試過兩點都有四個揀!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

賤格
危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

喂 ! 今日食左條女好似林