多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 17943|回復: 70

我覺得滿威庭 Chole @ MoonWaiting 好似一個明星...

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

我每寫一次報告,自己都會硬一次,第二日又要去搵食降火。遇到好食既,又會寫番出黎,形成一個週期。
琴日寫左個小淫娃報告,今日即刻要搵野食出出火。
雖然呢排喺DT 開工,但自從Carolina 走左後都無特登去Bay 街食。話哂泊車都幾貴,成十蚊粒鐘…
撞啱今朝有個廢會又要喺DT 開,聽住班老外喺度推卸責任,我就txt MW 有乜食。
MW 回覆”老大在DT , 一定要去見見Chole , 長得非常好看…”
就憑呢句,個廢會一開完就直去開餐。今日泊車非常順利,仲要比我搵到街位,慳番5 蚊雞~簡直係好既開始!
上到去一入門口,証實MW 所言非虛,Chole 果然係靚女一名,靚得黎仲好有氣質,有氣質得黎仲有多少熟口臉…當時噏到口唇邊,但講唔出似邊個明星…
Chole 應該唔過26 歲,面上仲有一分稚氣。身裁方面就同早排食過嗰D sina, dina,Caroline 好唔同,
Chole 唔似佢地超瘦身型,反而有少少baby fat , 係我最愛最好攬既身型。
Chole 比我感覺有D 生手,唔似係一般貼身服待系女生。有少少慌失失,唔多敢正眼望我,
我對住呢種女仔,我唔玩浪漫柔情,佢亦唔識同你玩野性激情。呢種細路女同佢玩小情侶式嬉戲就最啱。
食呢種後生靚女,你要有心理準備,你唔會有做皇帝嗰種享受。由除衫到沖涼全部都係普通正常野無乜特別,
我選擇不停撩佢傾計講笑,等佢嘻嘻哈哈傾到心情輕鬆,希望陣食起黎無咁怕醜。
沖完涼之後,Chole 明顯無咁緊張,雖然怕怕醜醜,成日儍笑,但都算係聽聽話話,任玩任舞。
出到房之後,我嘗試帶佢到坐地鏡前諗住纏綿一番,點知個儍妹淨係識得棟篤企喺度比我搞…Chole 身體實在非常好攬,好搓,少少baby fat 令佢成個人都十分好揸手。
B-C 既天然波,lin 頭一吮就硬,不得不提佢個pat pat , 又圓又彈,簡直係天生就係要黎比人推既。
雖然Chole 係任我玩,但都係怕怕醜醜唔敢正眼望我,搞到我要一手攬實佢,唔比佢縮,跟住輕輕捉住佢個下巴仔要佢望住我。
當四目交投之際,我終於知道Chole 個樣似邊個喇!
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

惡法當前,我必須聲稱以上文章,純粹個人綺夢,如師兄弟都有相同夢境,實屬和我心靈相通

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
Chole 個樣似邊個?
林熙蕾我好like呀but in DT

金牌會員

THX

中級會員

中級會員

林熙蕾真的假的

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你似劉德華咁我似宋仲基啦~
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員最佳新人

Let's see.  Thx

註冊會員

多謝大佬分享

金牌會員