多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: bluestorm

有人去Spa用公司保險的嗎

關閉 [複製鏈接]

高級會員

活躍會員熱心會員

睇嚟危老鬼&RBL呢兩條老坑的墨水重停留小學階段!費撚事寫咁多俾你兩條撚樣抄鳩我啲文釆係咁先!嗱(中指)

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

財神 發表於 2017-10-12 09:43
RBL
你既然係Sex8個版主!點解又成鳩日去隔離禿頭Ben個台度發帖!你地兩個台唔係死對頭咩?基於上述原因, ...

飛機台明知我係邊個都唔 ban 我!
危sir 都知我出兩邊都仲比我個版主我做!
你就知我陪住呢兩個台成長啦!財神爺你咁高輩份,有冇聽過 yorksex 呀?當年已經識佢地啦!
你咁聰明絕頂,即管查下我個舊筆名係乜囉!
佢地大家都知我只係一個鍾意吹水既雞蟲,從來唔做寫手,亦從來唔介入佢地既戰爭,大家咪比番幾分薄面囉!我呢d唔係叫做食兩家茶禮,更加唔係叫兩頭蛇…
我中文唔係就咁好,我聽人講我呢d 係叫做江湖地位掛!

論壇元老

財神 發表於 2017-10-12 11:52
睇嚟危老鬼&RBL呢兩條老坑的墨水重停留小學階段!費撚事寫咁多俾你兩條撚樣抄鳩我啲文釆係咁先!嗱(中指) ...

平時做開cdrom的我都頂你唔撚順要出兩句聲.

睇來你真係一隻瘋狗, 唔怪得被隔離台ban啦. 果個babyme mmpleaser雖然廢話超多但起碼冇你咁乞人憎.

其實無業遊民果個應該係你. 唔怪之得咁jealous我地正當人家有公司福利, 可以做下雀仔按摩有阿公埋單.

你咪以為自己好醒啦. 利用兩台之間嘅恩怨, 屌尻ben同smallpotato就可以騙取危sir信任?

你係7台時咪一樣勁踩8台, 到你走投無路要過來先狂屌7台, 邊係真心效忠.

你肯定唔係第一個亦唔會係最後一個. 想危sir幫你就踩7台, 到想ben幫你時一樣會踩翻sex8.  敵人嘅敵人唔一定係朋友. 危sir唔會咁冇腦.

至於RBL兄就講得有道理, claim remittance直接去保險公司, 根本唔會經自己上司或老闆. 你咁都唔知肯定成世未做過正職.

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

johnnyb 發表於 2017-11-11 19:04
平時做開cdrom的我都頂你唔撚順要出兩句聲.

睇來你真係一隻瘋狗, 唔怪得被隔離台ban啦. 果個babyme mmp ...

Johnnyb兄放心,我哋未至於咁冇腦,本來都想比佢言論自由,但好似越來越唔對路,所以亦只好ban咗佢,佢已經唔可以登入的了。
危Sir一出鬼神驚

高級會員

財神 發表於 2017-8-25 08:41
來人呀....有人濫用公司福利叫雞!

怎麼有濫用呢?陰道按摩雞吧唔亦係按摩嚒?XD