多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 19626|回復: 96

♛♛♛極品日本妹 MIRAKA @ Eden Dream TOFTT [Chinese] ♛♛♛

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

一直崇尚找一些又便宜又扺食嘅女係我嘅宗旨, 但係狼友應該也知道唔係話咁容易.  
因為市場上知道自己高質嘅囡囡都比以前聰明, 懂得釣高黎賣, 而我危Sir食得多扺食貨,
間中都會食吓高級貨.   正所謂食得多粉絲都要食吓魚翅啦喂~

就係早2日, 在家腳印印之際, E.D. 一個訊息發過黎, 問我有冇興趣食件女神級, 我回應話,
間間都話女神級喎, 好多流料喎.  佢二話不說, 比咗幾張只有我可以睇嘅露臉照同視頻, 我一
睇完諗都唔諗馬上應承, 因為我睇女無數, 呢件MIRAKA肯定正嘢~ 我就趁佢第一日開工食佢頭水先

當日下著雪, 外面好撚凍~ 去到38號 , 直接就上去.  我當日好鬼心急, 可能係想快D食到好嘢有關, 而且
亦有點怕中雷, 站在門外心中有點擔心, "卡查" 一聲, 門打開, 後面的MIRAKA令我放下心頭大石,
樣貌100%就係相中人, 可能更靚, 日本女仔真係同香港或國內佳麗好大分別.  MIRAKA皮膚好白好
滑, 身材更加係我最喜歡的那一種, 大約43KG, 唔講你唔知, MIRAKA原來係一個如假包換嘅瑜珈教練,
而且仲要係最高級別果隻, 所以就算身材細細, 體型真係FIT到漏~ 屁股可能做得瑜珈多, 睇得出好挺
好圓好彈手.  睇到我已經口水流

唔除衫由自可, 一除衫褲赤裸裸站在我面前的MIRAKA簡直就係件極品, 我最愛的身型,  白滑皮膚,
亮點係佢對超級BB般的粉紅色乳頭, 簡直係可遇不可求, 而且佢談吐亦好大方, 完全唔似出來做, 剩
係睇佢套硬件我已經知道是極品沒錯
沖涼冇咩特別, 正常洗洗, 冇水簫, 一出浴室後, 我倆赤條條
地互望對方一眼, 心領神會, 大家站在床邊互相愛撫濕吻, 佢嘅舌頭都好似BB般又嫩又滑, 我倆互相
吸吮著對方嘅舌頭, 交換著她清甜的口水, 真係打車輪都變成一種享受.  

危Sir唔會隨便就話係極品嘅 , 做得我心目中嘅極品, 一定要通過我最嚴格嘅一關, 就係MIRAKA嘅
妹妹~ OMG
, 當我們濕吻後上床後, 我開始吻她耳洞, 耳珠, 再継續濕吻, 再而品嚐一下她兩粒粉紅
得有點過份的乳頭, 我遇到呢件極品真係用足心機去招呼佢, 然後再一直向妹妹方向吻下去,
OMG~ MIRAKA連茶洞都係粉紅色, 我一睇就知呢隻洞係好少做愛, 我敢講我有好幾年未見過一個
囡囡所有硬件都咁鮮嫩, 今次我真係食到正嘢, 我現在諗番起都仲會 9硬.  
我仲想食多幾次(有錢的話
)

信我嘅速食, 肯定唔會失望, 至於價錢 , 就要睇你能力了, 咁嘅極品一定唔平, 但我食完都覺得值,
去唔去自己諗啦~留2個星期就閃, 我都諗緊食第二次.

http://www.edendream.ca/Miraka.html

危Sir一出鬼神驚
I want to try Jap girl too.

高級會員

Let us see!

論壇元老

thx for sharing

金牌會員

Good review!!!

金牌會員

Thz for sharing
Good job thanks
tell me more

論壇元老

活躍會員熱心會員