多倫多夜遊交友資訊網

搜索
返回列表 發新帖
樓主: GTX008

大件事, Barbie House 囡囡可能中了武漢肺炎 [急!!]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

sexpuppy 發表於 2020-2-11 20:15
IF it is true, then that means they got it from someone from China and we would have heard more Wuha ...

你都ON9嘅, BH 好多年都在這沒有廣告, 我唔需要等到今日先來寫佢地.  早幾日佢地Y&F 仲有6條女, 今日已經唔見咗了, 你從未出過報告, 反而見到帖就跳出來, 我覺得你係果邊BH嘅護旗手多啲囉, 我亦講過, 唔信可以當我冇講過, 你敢搵命搏我唔阻你, 但我亦有責任比狼友自己選擇...
回復 支持 0 反對 1

中級會員

其實我月初都有同佢哋其中一個女女講過呢件事,的確有女女驚到唔多舒服冇返工。但都成十日啦估計有事都已經上咗新聞。不過非常時期,加拿大又不設防都係小心d 好

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

sexpuppy 發表於 2020-2-11 20:15
IF it is true, then that means they got it from someone from China and we would have heard more Wuha ...

Hi sexbaldy,  I agree with your views and dont think it is the case but then I am so scared as what if there is a 5% chance that this might be true, I will lose my life so better be safe than sorry......

金牌會員

Better be safe and visit Miss 5 for a couple months
回復 支持 1 反對 0

中級會員

Wtf001 發表於 2020-2-11 23:15
其實我月初都有同佢哋其中一個女女講過呢件事,的確有女女驚到唔多舒服冇返工。但都成十日啦估計有事都已經 ...

好彩有你證明.
十幾日唔夠啦~ 隻毒可以24日後先發, 亦可能更長時間, 咪攪!!

高級會員

GTX008 發表於 2020-2-13 16:17
好彩有你證明.
十幾日唔夠啦~ 隻毒可以24日後先發, 亦可能更長時間, 咪攪!! ...

錯了, 現在發展到40天以上了!!

高級會員

最佳新人活躍會員熱心會員突出貢獻

Just saw Moonwaiting posted an announcement about how they take their hygiene seriously and how they monitor their girls body temperature as well as have them isolate for two weeks before they start to work.
Very responsible shop indeed.