多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 18273|回復: 57

幾個月前就應該要出的報告– QQ的小美人 Jolin

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

話說幾個月前QQ 有三位小妹妹,年青,好玩,服務好~
我記得當時有寫報告,推介其中兩位。當時因為太忙,
我淨係選擇左我偏愛既巨乳妹黎寫。而我無寫既第三位囡囡,
佢偏偏係三個當中顏值最高,最靚女既Jolin。
如果師兄弟們你地係QQ有幸見過,根本唔會走寶。
回想起最後一次食佢,係喺佢臨離開多倫多之前一晚,佢著住便服喺QQ出現。
當晚Jolin 細細粒,著住件oversize sweater 加埋個靚樣非常可愛。加上佢著住條長過條底褲小小既熱褲,露出兩條滑滑既美腿,真係好性感。
我本來諗住去搵嘢食,一入去就咁啱撞到,又知佢就黎走,咪叫佢入黎房傾吓計先囉。
本來年我地只係排排坐喺梳化吹吓水,傾吓我食過既女呀…講吓佢遇過有乜怪客,又傾下佢地姊妹間有乜搞笑嘢。
傾傾吓,傾得開心,佢就將對腳就放左上我大脾度。我摸住佢大腿,掃吓掃吓,又傾下之前幾次同佢做,邊次最舒服,咩體位佢最鍾意咁…
傾到邊個部位最敏感,我又乘機唧吓佢摷吓佢…點知比我伸左入去件sweater 入便一揸…
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

直至我爆射一刻後…她整個人就軟伏在我身上喘氣呻吟…
食完呢餐之後,想再搵Jolin 回味都已經無機會,就喺嗰晚之後佢就離開左多倫多,
所以我最後都無將呢次比較特別既體驗寫出黎分享。

就喺上星期,我喺QQ 食左條鬼妹,又高又瘦又後生,堅係model 咁既身型…但最衰真係零波!A級都比多佢…而且過兩日想再食,已經話走左,所以我又係無寫出黎。
老闆娘見我若有所失咁,就同我講話今個禮拜,Jolin 會由溫哥華返黎多倫多短留,今次我一定要把握機會,和Jolin 回味上次令我咁深刻既一次。

中級會員

see see

金牌會員

有勿好介紹.

中級會員

See see

論壇元老

Zxxx

金牌會員

Good job

金牌會員

Thanks

金牌會員

Thank you so much for your kind sharing!

金牌會員

good report