多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 4180|回復: 3

Lisa & Tammy @ Inhouse [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

高級會員

很難得以為有新女孩上場, 就去拜會一下Lisa , 經驗如下:

樣貌一般, 照片全部是假, 不像本人.  越南人。身材肥大, 喜歡肥膩的可一試.

到達後囡囡引領我到房間, 但說之前已經洗了, 沒有和我一起洗.  

我開始有點擔心, 因為以前試過有條女又係唔沖涼, 最後個身有味, 我最撚怕.

我出到來就上床, Lisa幫我用套CBJ 吹, 我問點解冇BBBJ, 她說因為疫情不可以.

吹了不到一分鐘就想我diu佢, 我心諗, 唔係啩於是我當然唔插住啦,

吻下佢乳頭唔比, 再吻下去身體開始有些唔對路, 我Diu, 佢下體又係同我以前試過一樣,
有陣閪味嗅嗅地傘出來, 我就停了沒再向下了.

我想DFK一下, 她說因為疫情又不可以 我想男上女下正常傳教士式, 她說因為疫情不可以.  還要求我戴回口罩。

我DLLM 佢話只可以狗仔式或是側身後入, 咁樣可以唔需要面對面, 減少風險. 佢老味!!

拿拿臨狗仔做完走人Tips都冇比.  

Face: 5.6
Body: 6
Service: 4.5
Attitude: 4
Repeat: 肯定唔會

Tammy(Korean)
去望過一眼,完全唔掂,又係全部假相,即閃。

金牌會員

活躍會員熱心會員

It say that she has ugly hair....

高級會員

最佳新人活躍會員熱心會員突出貢獻

chinadog 發表於 2020-10-23 22:43
It say that she has yellow hair....

She's garbage I heard….

金牌會員

活躍會員熱心會員

mask3407 發表於 2020-10-26 20:41
She's garbage I heard….

Yeah, I mean all that false advertisement about being CBK just so they overcharge you with a premium cost of $220 / 45 minutes is a rip off.  Like fuck man, I cant fuck for 45 minutes straight.  I think they mean that they want someone who can fuck hard for a long time.  In this case, they should advertise for more black guys to go.

Also these black shops uses fake pictures so you will not be able to scale into how they look.  It will suck to find out on the spot that the whore I randomly picked turn out to be fat and ugly.