多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 24104|回復: 90

Lunch 去滿威庭食 Nara 年輕白滑靚鮑!

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

由鬼佬新年開始一直忙,忙到飛機都無時間打,莫講話食女!我估都有成兩個月無同大家出報告。過埋農曆年終於有時間抖下氣,得悉 MW 新女如雲,決定book 番粒鐘鬆一鬆。打比 K 姐收收風,佢話見我咁耐無幫襯,即刻彈條嫩口野比我開齋先,Nara 就係我 2016 頭炮之選!
心急既我,未夠鐘就已經喺樓下等入閘,一收到 call ,即刻狗衝上去!
門自動打開,我一見到 Nara 第一個反應就係...咁似嗰隊香港女子組合 Hotcha 入面其中一條囡既? (似中間嗰個!)

Nara 一臉甜美既笑臉應門,一身絲質吊帶內衣裙,包著少女充滿彈性既身體。雖然無我最愛既暴乳,但從型狀就睇出,係一對天然既 B 級波!
我約隱約現見到佢胸前如 quarter 般大既乳頭,我即刻忍唔住拖佢入房先舔為快!

入到房,我衫都未除就從後一手攬腰,一手就檢收佢對 B 級奶!
佢開頭都有 d 唔知點做好,但好快就比我既濕吻軟化,完全配合我一邊除衫一邊比我上下其手!
Nara 大約5‘6 左右,身型尚有一種少女未修身前的baby fat 。由於年青既關係,佢既皮膚充滿彈性,我一手揸向佢趨熟既乳房...剛剛好夠揸手,而且彈力十足,比起揸柔軟既乳房又有另一番風味!
年青就係反應好!我地一邊打車輪,一邊搓佢彈為如氣球既乳房,手指一捽佢粒乳頭,就刻刻起雞皮兼扯 lin 旗,我亦老實唔客一啖就啜埋去。
玩到呢度,我地都已經除清光,佢輕輕推開我,示意係時候去沖涼。Nara 我覺佢頂多得 25 歲,通常又靚又後生既囡囡通常都無乜服務。所以我都唔期望沖涼有太多享受,但 Nara 令我完全有驚喜!
我濕身後,佢就輕輕要我轉身背住佢,之後慢慢將梘液搽我身上,之後佢就開始用佢一對好似海綿一樣咁有彈性既波波幫我message 個背脊,十分之爽!
之後仲識從後將搽滿梘液既手,由股罅一路洗落菊花,再由菊花兜底去春袋,之後先搓到上去早已硬過鐵既肉棍!洗乾淨之後,佢再次要我轉身,然後就跪低為我送上水中樂韻!
老實講,水中簫既技藝就真係普通左小小喇,雖然都好用心細啜品嘗,但都係唔多夠滑口!所以我都唔浪費時間出去上正場。
出到房我地輕輕互相攬住,我再細看 Nara 個靚樣..真係有7,8成似 hotcha 其中一個美女成員!我地企係境前,一邊打車輪一邊互摸大家身體作前奏。慢慢移師跪在床上繼續享受呢個少女既身體!MW 既擺設真係愈來愈專業,真係要花小小時間讚下,床既頭尾都有兩塊大鏡,就算囡囡喺邊個角度服待我,我都可以清楚享受到平時睇咸片嗰個視點!
就好似我宜家跪喺床上,Nara 就四腳爬爬,趴喺度幫我吹簫,雖然由肉棍傳來既快感都算唔錯,但由床頭大鏡帶黎既視覺享受,就好似睇緊 4D AV 一樣, 我低頭望, nara 就一吞一吐幫我溫柔吹奏。我抬頭望,就見到 Nara 不段擺動佢個屁股,中間剃得滑滑,漲卜卜的鮑魚,閃出濕潤既水光。我嘗試用手將兩片鮑片擘開,真正鮮嫩泛紅既一線鮑已開始流出鮑汁..我輕輕佢推低,雙腿好自然M字型張開,我張佢雙腳放上膊頭,跟住就輕輕為佢品玉起來!Nara 隻鮑魚好鮮嫩,陰戶好似個小山谷一樣微微隆起,兩片陰唇緊緊合埋,我用我三寸靈活既舌頭將佢擘開,一粒鮮紅色既小肉隨即露出。我輕輕挑弄和輕啜幾下,Nara 咬唇難忍,但又享受既表情,係食年青囡囡最大既享受之一!見佢個怕怕醜醜,又爽死既樣,我自己上套向住大開既中門一頂,就全條攻入又緊合又濕滑既通道!
扎砲多時,真係完全不敵又濕又緊既刺激,我用傳統既體位抽插左唔夠兩分鐘,就張第一砲濃厚既子孫爆射出黎!
一洩過後,繼續同佢打車輪,等到全條軟化之後先慢慢抆番出黎!我地雙雙都攤喺床上喘氣休息,
傾談間先知 Nara 黎左第四日,佢既英文認真唔掂,手口並用先免強溝通到!既然係咁,就小說話多做事啦!本來諗住叫佢吹番個事後簫,但估唔到佢事後呢一曲,吹得出奇地好!佢好似雞啄地食蟲仔咁,又啜又抆,左轉右擰,玩左 5,6分鐘之後我比佢真接吹番漲!跟住佢古古惑惑咁69式騎上黎..好老實,我都好耐無見過咁靚既鮮嫩一線鮑,我都好樂意使出我既功架,等佢都可以爽下!

我地69式享受左好一陣之後,佢就主動用口幫我上套,而我亦決定用一招推車推到尾站!
將 Nara 推向鏡前,佢眼見住自己既屁股比我一棍一棍咁插入,又害羞,又難忍住呻吟,我地從鏡中四目交投,我問了一句“ Like it? ”
佢只能咬住下唇不停點頭!
得到Nara 既鼓勵,我落力推多3,4分鐘之後,一下全力一插到盡,隨即在體內爆出第二炮!
一覺醒來,原來又係我喺公司做得太累,瞓著左發既綺夢!不過發夢都可以為夢中既 Nara 評分!
面相:我比8.5分,我真係覺得有7,8成似Hotcha 條女!
年紀:我估頂多 25!
身栽:我都比8.5分,佢右後背有個紋身,但其實幾靚。身裁雖然得B級,但勝在真波,而且有小小baby fat , 好好攬,好好砌!
技術:都有8分,年紀咁細黎講,佢既服務算係好好!
態度:要比10分!除左開頭有小小怕醜之外,之後都全程有求必應。用心落力!
亮點:食嫩口,食年青!皮膚好健康,好有彈性!一線嫩鮑,好耐無見過咁白淨咁靚鮑魚!
惡法當前, 壓力太大,以上經歷我必須說明 ~全是夢境~
如師兄弟們有雷同享受實屬好運

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

金牌會員

thank you for sharing
thank you

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

已約
危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

仲唔快過你食到筍野!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2016-3-13 17:53
仲唔快過你食到筍野!

你威你巴閉
危Sir一出鬼神驚

中級會員

Wanted to book. But she is off today

論壇元老

活躍會員

looks cutie

論壇元老

thanks for sharing!

註冊會員