多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3061|回復: 9

Bebe @ Oh My Girls [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

好啦, 首先, 危sir 應該俾番個credit我, 俗語說, "你不入地獄, 我入地獄", 你咁好奇這個妹妹, 我就為你揭開這塊神秘的面紗. 而隔離台有份偏於劣評的報告, 但不完全準確...

昨晚, 就走上去搵Bebe, 初頭以為是在parkway forest, 原來不是, 在另一條街一座新的condo. 上到去, 見到Bebe, 經了解後, 是台灣人, 前天才抵達多倫多, 身高165cm, 真長頭髮, D級胸, 後面背隻有個紋身, 至於肥這個問題, 是成立的, 有點baby fat, 至於相片同真人是否相似, 我可以講是她真人, 因為看她的眼睛和顏色是一致, 但可能有PS, 和影相覺得關係, 應該無相片中咁V面. shower for 2 方面, 是有水簫的, 而沖涼其間都很會調情和佻侸你, 更懂得利用她的D級人間胸器...

Shower完後, 即時跳上床, 但...上到床後, 2塊床褥都好軟林林, 好有水床feel(剛剛同RBL討論緊水床), 浪下浪下咁, 老實說, 咁林的床如果用黎瞓覺就爽的, 但如果用黎做野就怪怪地, 好難用到力, 在這種咁軟林林的床上扑野, 一定要有D技巧, 你細細力插一下, 床就會有反彈力彈幾下, 不用力地插多幾下... 入番正題先, BBBJ都算落力舒服但無奶蛋, 她有帶牙套的, 但無影響到感覺, 不知為何最近很多台灣妹都有帶牙套... LFK有的, DFK都有少量, 的而且確有煙味, 但不算太嚴重, 可能我不抽煙, 對煙味特別敏感, 到搞野時, 下面不算窄, 狗仔式最為爽, 因為她pat pat 夠肉地, 拍下拍下有個pat pat 護住, 唔會撞到骨, 見到佢個胸蕩蕩下咁, 直至完事為止.

repeat Bebe就唔會了, 不太是我杯茶, 反而我鍾意Sally多D, 一定會再番食Sally. 總括來說, 喜歡有肉地同大胸, 可選Bebe, 喜歡slim同有花式的服務就選Sally.

報告完畢...

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Credit 比咗!
危Sir一出鬼神驚

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

起碼加番我D威望同金錢啦. 論壇元老是否升到盡?  俾個機會我做坐館.

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

den2015 發表於 2017-10-19 20:17
起碼加番我D威望同金錢啦. 論壇元老是否升到盡?  俾個機會我做坐館.

Added望真D, 你已經是坐館
危Sir一出鬼神驚

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

危天行 發表於 2017-10-20 00:37

借問聲, 這個荷蘭水蓋之前有幾多人攞過呢? 太開心了, 這2年可以做坐館.

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

危天行 發表於 2017-10-20 00:37

星期二有2條新女番工...

51萬

管理員

den2015 發表於 2017-10-23 00:38
星期二有2條新女番工...

靠你報料啦
危Sir一出鬼神驚

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

1人1條, 有2條女

51萬

管理員

成4舊水喎
危Sir一出鬼神驚

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

你有O既, 1千幾百遊如垃圾, 1萬幾千過眼雲煙