多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 429497|回復: 5

Tiffany 之 Purple Sugar Spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
又系我老鼠仔食spa女既时间啦
今日主角系purple既Tiffany,虽然唔系新女,我估好多巴打都食过添

甘我老鼠仔第一次食Tiffany,落后左少少,唔好介意啊

开门果个就系Tiffany啦,事后先知既

Purple既女系我食甘多spa女著得最性感既一间

Tiffany著住一件头既条带透明裙,转身一睇,更加清晰可见一条黑色T back,上半身若隐若现既乳房弹下弹下,未入房都已经几乎睇蚀晒啦,哈哈哈

入房冲个热水凉先,出面冻冰冰念起都打冷阵

我岩冲完Tiffany就走入来,有无甘巧吖,难道。。。哈哈哈,不过都好有人帮我擦干个背只,正

例牌趴系度等人服侍啦

按摩都唔错,几乎由头按到落脚

距按摩时我都要俾下反应距,揸揸距罗由

按到甘上下就要翻身做衰野啦

问都唔问直接禽上去来bs,够直接我中意

用对唔大唔细既奶又脚扫到上心口,食不食濑系lin头,锡锡面猪登,就有女友feel哦又

扫到甘上下好识趣甘调转头用个大罗由对住我哦,个罗由系我面前扬来扬去,摆明嬲叼啦

揸住距两边罗由系甘揸系甘搓,撩到距湿嗒嗒,真系搞到我兴盒盒,真系想就地蒸发距

最后俾距对荷包蛋ko左

样大方胜在够白净,波唔太大但適中

总体服务唔错弥补翻不足

俾钱闪人.....

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

辛苦辛苦, 陰敬陰敬^^
危Sir一出鬼神驚

新手上路

I tired Nana in PSS, I saw tiff too, she dress very sexy , she will be next on my list

Give us some reports when you did^^ And please mention you're from sex8 ^^  發表於 2015-1-7 10:56

新手上路

Any discount if I mention sex8 ?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Abc123 發表於 2015-1-7 15:34
Any discount if I mention sex8 ?

You can try ask them
危Sir一出鬼神驚