多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 328411|回復: 10

QQ 骨場的一曲 “簫塞豐乳中” by 仙地

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

我 RBL 一直都係去大場食全餐,話說一年前有個豬朋狗友同我講,而家 d 骨囡正好多喇,唔再係C9...於是就係一年前我出左個飛機餐報告。
啱啱好一年,呢條友又同我家陣有幾間骨場, d 囡真係好得,介紹左幾間叫我去試一試..今日無無聊聊鳩慶慶一於去洗下舖睇下家陣 d 骨場點先!
去到第一間,開門嗰件已經好後生,但原來只係前枱唔做客...有d失望..但好彩叫左幾位技師入黎睇版,原來真係好撚得,個個都係學生妹咁既樣,真係有d返番去十幾年前骨場當道既光境!但今日得閒時間多,一心都係諗住洗樓睇多幾間囡先,最尾先決定幫襯邊間。
於是借d意話去㩒錢再番黎幫襯,乘機閃人!點知去到第二間,一間叫做 QQ Spa 既,佢一開門我己經知道我走唔甩...
其實我無為意我去左邊間,因為嗰頭好撚多骨場,我求其見到 Spa 就㩒鐘。
點知呢間叫做 QQ Spa ,一開門就係一個超低胸大波妹,胸圍包住既絕對係 D 級以上既豪乳!
身為大波控既我,係絕對抵抗唔到呢個誘惑,我就好似燈蛾追光咁,迷迷糊糊就跟左佢入房。

入到房定一定神,知道佢叫 Cindy 之後,我開始慢慢睇清楚下佢個樣..
Cindy 唔算係好靚女,但眉粗粗,一臉無辜。佢係嗰種我見猶憐既小妹妹樣。
雖然
無撩人既笑容,但笑容甜美,帶有幾分未入世既純樸...
其實我講咁多都係多餘,我入閘既原因只有一個,就係佢對漲卜卜既奶奶!
除衫上床,扮哂野叫佢推下背先,話哂都係叫做揼骨...佢一路按,我隻手已經伸入左佢裙底揸佢蘿柚!
按左一陣佢就問“你熱不熱?”
我以為係佢對我既暗示,我即時彈起身話“熱就把衣服都脫掉喇”
說時遲,我雙手已經拉低佢個胸圍,一對貨真價實既 C 級尾, D 級頭既巨乳應聲彈出!
“妳要什麼服務呀?” 她問
呢個時候其實我已經急不及待,雙手去搓弄呢對大奶,但老狼我亦未失去理智,反問“妳可以提供什麼服務呀?”
“我可以幫妳做 body slide 呀!” 她嬌聲說
“還有呢?” 我扮野問
“沒喇..今天不成...”她不好意思地說
我以為佢想釣我胃口啦...“我想吃個全套啦..”我回佢話
“今天生理週期不方便呀..” 她回避我目光說...
“我用我的奶奶幫你擠出來好嗎?” 佢一邊逗住自己對奶,一邊苦笑說...
晴天霹靂啊~  
但睇見佢一臉唔好意思和我賠罪..(其實我係唔捨得佢對波..)我最後都決定幫襯佢BS...

既然無得做全套,我可以集中精神和時間去玩弄佢對波同身體!
Cindy 佢無韓妹咁識化妝,但就多添一番純樸。佢樣貌睇起黎似25,26歲...
但除清佢 d 衫之後,佢既手手腳腳,皮膚又嫩滑,身體就好似18,22既少女一樣!
佢對波先至不得了,又圓又大,好漲好飽滿!同以前我最愛嗰個舊相好 MW MiMi 有得比!
Cindy 對波波,薄薄既皮膚下見到絲絲既靜脈...真正手揸就彈手,口啜就柔軟!我一路搓波,手指一路玩弄佢粒奶頭,舌頭頂奶頭,啜得兩下就硬哂扯 lin 旗!
我用左超過15分鐘既時間去玩佢對波,
我喺鏡前去享受玩波既過程,Cindy 其實十分有情趣,佢識得係鏡前 un 下 un 下,巨乳跳動既情景,實實在在挑起我性慾
我加多兩錢肉緊去挑逗佢既後頸和耳珠,終於都
令佢流露出真反應!Cindy 佢嗰種回避我既表情,絕對係除左豪乳之外,第二種最吸引人既地方!
佢比到一種,第一次接客,要半推半就犯既感覺我...我知道無論 Cindy 被我挑逗得有幾想要都好,我都係食唔到全餐,
所以我都係索性瞓低去享受 Cindy 既巨乳 Body Slide。

兩團圓渾既肉球游走我全身,又軟又滑既波推,係頂級既享受!巨乳輕輕掃我股罅,大腿,小腿...領到我雞皮都即時豎起!
我轉身,佢主動送上波餅去釣我胃口,我要伸直條脷,先至可以免強瀨到佢粒乳頭...cindy 一邊喺我耳邊呵氣,一路由頸錫到我粒lin 頭..
再慢慢埋位送上一曲“簫塞豐乳中”

龜頭在巨乳伸出伸入,被一對咁有彈性既不波夾住,加上bb 油,的而且確有屌西既感覺!
加上 Cindy 作狀食雪條既表情,終於我都將熱漿射到山谷中完結...
清潔後 Cindy 再送上有力水既按摩,我亦送上
有感情既揸波..佢出房時輕輕拋低左句“下次來我給你做...”
無論呢句係留客既技倆,定係真係和我約定..我都決定一個星期後再去翻揸佢!因為我都真係好耐無揸過咁後生,咁靚波既囡囡!

金牌會員

活躍會員

RBL兄有没问距几时翻工啊?听来都好似抵吃翻餐喔?btw reika@mw掂定系尼件掂d啊?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

yaoyu.d 發表於 2016-4-28 04:47
RBL兄有没问距几时翻工啊?听来都好似抵吃翻餐喔?btw reika@mw掂定系尼件掂d啊? ...

以波論波呢,cindy 對奶就細過 reika 半級, 但係就Cindy就年青d, 對波就挺身彈手好多!好揸好玩好多..
你睇我個頭像相,就 feel 到 Julia (reika)呢類波型係竹筍型,軟身,墜手,浪下浪下!
但 Cindy 呢款波呢,就勝在年青,無論肌膚和對波都充滿彈性,加上佢本身都去到 C-D 級咁大!圓碌碌,漲卜卜,好撚好揸好彈手!
我琴日去就星期三...仲有冇其他日子翻呢,你最好打去問問!
順帶一提,老闆娘把聲好好聽,好消魂!

金牌會員

形容吓樣貌點評吓

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

dx1355dx 發表於 2016-4-28 16:59
形容吓樣貌點評吓

無乜特別喎真係...唔醜樣,但都唔稱得上好靚女..普普通通咁啦!
個樣其實好純撲,唔似出黎做,如果唔係著得咁低胸,你會覺得佢應該做文員既...
但又成日比上司咸豬手,揸佢波!但佢就好委屈唔敢出聲..嗰種弱女

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2016-4-29 00:05
無乜特別喎真係...唔醜樣,但都唔稱得上好靚女..普普通通咁啦!
個樣其實好純撲,唔似出黎做,如果 ...

你咪佢上司囉
危Sir一出鬼神驚
我都要去试下

中級會員

即是說大波是賣點?

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

manager 發表於 2016-4-30 19:56
即是說大波是賣點?

全對!