多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 382582|回復: 27

做“占4U” 性愛補習老師,學生妹叫 LOREAL

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

正所謂生意淡薄,不離賭博。呢排無工開就約埋班師傅鋤大D , 兩版紙唔夠就贏二百幾隻,執成千幾銀,幾實真係好過開工!當然慣例要鑊利回吐啦,請宵夜就小不免,如果大家有印象,有次我輸到爆廠,有位師傅請左我去食囡。今次我都回敬番佢,食完宵夜就同佢去左相熟嗰間“占4U”食囡。聽到佢同老闆娘講,要搵件嫩口既比個世姪見識(我心諗,比我見識下?哈哈哈..算啦老人家要面..),跟住我地就去左"大懵華"食囡..師傅好似揀左個大波既,就讓左個嫩口既比我...(但我想要個大波喎...)
不過算啦,食呢餐囡都係陪客性質,最後好似幫我揀左件 90 係既台灣妹叫 Loreal 既。
上到房果然係個可愛小妹妹開門,一身女僕裝,一雙孅瘦既長腿。
Loreal 面尖尖有d 瘦,笑起黎幾嬌俏,加上佢件女僕裝,特別入型入格!
台灣妹對男人,有佢一套既技巧,份外溫柔,份外嬌媚..輕輕拖我入房當我主人咁服待!
入到房幫我除哂衫之後,就一手攬住佢條腰,一邊打車輪一路除左佢條裙驗一驗身...Loreal 佢體型孅瘦,大腿瘦長,腰幼就唔在講啦,唯一可惜既係人工僭建...如果唔係我比佢體型肯定8分以上。摷得兩摷,就慢慢跟佢去沖涼,等呢個小僕人侍浴。
Loreal 呢個小僕人十分乖巧,態度無敵。一路沖,就一路同我講唔好意思,話出黎做左無耐,好多野都唔識點做,要我多多指教。
既然呢個小僕咁虛心,我呢個主人當然唔介意教導下妳!
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

我無轉換體位,只係運用深淺,快慢和角度去抽插 Loreal, 佢十隻腳趾完全蹬緊,雙腿又合又張,左扭右扭..而我只係專心留意佢身體語言和表情..好好享受少女被操的情境!
“老師..我受不了..” 係佢叫床以外叫得最多既說話!
心境唔同左,持久力果然長得多!五,六分鐘過後,去到尾段,我亦和佢扭在一團,一邊打車輪,一邊向佢體內鑽..三淺一深..三淺一深..三深...發射..
總括黎講,呢餐我覺得係有驚喜既..本來諗住陪人叫雞,求其搵條囡過一過酒氣,點知比我食到呢件嫩口小女僕...全程教女多過嘆女,而且Loreal 態度又好,聽教聽話,令到成個過程更加好玩!雖然係假波,但玩佢條腿係可以補番數!
比分時間:
樣貌:7.5分,其實幾靚女,但我賺佢瘦左小小,肥番d 一定過8.5分
年紀:佢話19歲..但我覺得應該有 22..肯定唔過 24
身裁:7分..假波扣1分..瘦扣1分
技巧:呢餐就7分(經我調教之後應該有9分)
態度:值得比 10 分!聽教聽話
翻啅指數:過一排我會去考佢多一次
溫提:Loreal 係食嫩口,食可愛,食感覺。如果要搵好技巧既性愛高手,Loreal 就唔啱你喇!如有師兄喜歡做老師去教女既,就必去!因為佢絕對滿足到你做主人,做教師既優越感!

論壇元老

thx

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你條教鞭得幾吋,點鞭人呀!
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

thanks for sharing!

高級會員

我比較想知距有冇口嗅呢件事情

金牌會員

thank you sharing

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

wnkee 發表於 2016-5-2 07:47
我比較想知距有冇口嗅呢件事情

點解你會咁問??係咪有乜特別故事呢?
BTW 佢上下口都無臭味..我幾肯定我個口仲臭..又煙又酒

高級會員

RBL 發表於 2016-5-2 09:39
點解你會咁問??係咪有乜特別故事呢?
BTW 佢上下口都無臭味..我幾肯定我個口仲臭..又煙又酒 ...

睇其他報告話有, 但我信唔過, R兄同危蛇一句我才安心.

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

我終於知道你地講緊乜喇!一個二個又口氣,又口臭..
寫嗰個 post 位樓主,可能真係有幫襯過 Loreal, 但佢所講既口臭,可能只係咁就啱嗰日有小問題。
無須要講到佢好似有病咁..
況且年青既囡囡,全部都好錫身,好衛生,沖涼漱口做到足,差 d 就連環保吹都話唔肯。
Loreal 可能唔夠經驗,技巧差少少。但佢絕對將勤補拙,聽教聽話!
食呢種 90 後小妹妹,都係食佢年輕卜卜脆,無謂將咁小事放到無限大!
小妹妹都係想搵個錢學費姐,啱食既咪幫襯多次囉,唔幫都唔好踩一腳啦!
thanks for sharing