多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 220063|回復: 4

Hebe @ SweetSweet [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

其實是星期四晚找她的, 由於很忙所以review 出遲了. 地點在Kennedy大統華condo, 大家都好熟悉的地方, 易泊車, 大把車位. 客觀資料方面, 絕對台灣人, 因為佢show 左個台灣passport我睇, 相中人是她本人, 分別在相入面化行妝, 而上去見佢時就化淡妝.

上到去, 一見Hebe, 同我心目中預期差唔多, 長長的直髮, 大大的眼睛, D級胸, 皮膚白滑, 身高1米65左右, 有肉地, 但唔係肥, 唔似香港D女仔廋到好似紙板人咁. 身上無紋身, 無wet 妹feel, 而手指的水晶甲幾靚. 過程方面, 入到房, 全程有笑話, 無黑面, 同我閒聊一會後, 又自動自覺給你一杯水飲, 很有女朋友feel. 沖涼時有水肅, 是一個很長很有feel的水肅. 沖完涼又番房, 又俾佢全程服侍我, BBBJ少不了, DATY唔知可唔可以, 我無試, LFK DFK一定有. 賣點方面, 除左有D級胸及下面很窄外, 另一個賣點是Hebe個pat pat很好肉地, 好doggie 的朋友一定喜歡. 其中一段小插曲, 話說她都幾健談, 在女上男下的姿勢時, 我們2個都停下來傾計長達幾分鐘,  而當然這幾分鐘我JJ仍在她的体內啦.  

Face: 8
Service: 8 (超長水肅和BBBJ, 絕對抵讚)
Price: 150 + tips
番食指數: 都會, 不過佢好似話只有2星期留在加拿大, 所以再食要快

中級會員

我也試過, 樣子沒有你說的好. 照片好看很多. 真人比較多肉. 屬於硬朗型, 沒有我喜歡那種台灣妹的嬌滴及溫柔, 不是我的茶.

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

LouanneKin 發表於 2016-7-16 13:02
我也試過, 樣子沒有你說的好. 照片好看很多. 真人比較多肉. 屬於硬朗型, 沒有我喜歡那種台灣妹的嬌滴及溫柔 ...

化妝啫

中級會員

樣有8?你老點我呀

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

KingDick 發表於 2016-7-17 06:25
樣有8?你老點我呀

我鍾意依隻type 喎.