多倫多夜遊交友資訊網

搜索
返回列表 發新帖
樓主: atlarge

在 spa B/S 時, 各位多數是如何出

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

den2015 發表於 2015-3-5 01:07
無吹水, 唔信我可以公開邊間店同邊條女

PM 咗先啦, 睇下開唔開得名先, 比人查牌封艇就大鑊
危Sir一出鬼神驚
回復

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

危天行 發表於 2015-3-5 02:06
PM 咗先啦, 睇下開唔開得名先, 比人查牌封艇就大鑊

最憎人以為我吹水的. 有2間都可以, 都在士加堡
回復

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

den2015 發表於 2015-3-5 23:33
最憎人以為我吹水的. 有2間都可以, 都在士加堡

冇話你吹水, 只係怕影響到個場啫
危Sir一出鬼神驚
回復

den2015 發表於 2015-3-5 01:07
無吹水, 唔信我可以公開邊間店同邊條女

公開就唔好喇, pm 可不可以.
回復

論壇元老

活躍會員熱心會員

I had experience like that too, it's quite normal and happens all the time if the shop is like that or you are there very often, and the girl likes you.
And most important, is that they think you will pay more and more and more money...
Cum everywhere and anywhere, italian play in shower is really good.
回復

金牌會員

never tried CIM in spa but mostly between legs : )))
回復