多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 161350|回復: 5

Tiffany之Honeybabe [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

唔知系唔系近排同tiffany尼个名有缘,食亲都系叫Tiffany今日甘岩去fairview mall买野,买埋买下见到好多靓妹仔系我面前扬来扬去搞到我又开始棱痕,又想稳翻条女搞翻剂先

附近就honeybabe最就手,于是打俾Kelly姐话有条新女tiffany,想都唔想即刻铲上去会一会
入去等左阵,kelly话tiffany岩返工,梳洗下就马上出来
之前来过honeybabe一次觉得间野都几唔企理,尼次感觉干净左好多,整齐左好多

等左无几耐,突然间感觉背只有两个大肉球压住我,仲嘴左我一啖,原来系Tiffany,surprise surprise
Tiffany著住条白色低胸连衣裙,大半个胸爆晒出来,搞到我小弟即刻向Tiffany敬左礼,真系修家咯

距好细心问我要唔要我饮啖水,甘岩我又口渴,距就行去厨房到茂低身罗只水俾我,可能距条裙系白色透透地加埋又短哦,搞到距整个罗友凸晒出来,由于小弟已经扯晒大旗,我就顺势走过去“队”左距一下哈哈哈,距就话我米甘猴禽啦靓仔
入房除完衫就直入冲凉房,距蹲下来好细心帮我洗弟弟,洗到我兴盒盒真系想就地正法距,可惜无水中萧5555

Tiffany有小小肚腩仔,c cup波仔,所以揽起身都几舒服,距无相入面甘白净不过都唔错,长头发眼仔碌碌都几靓女,不过目测应该有26、7

上到床直接dfk系甘车我,我都唔执书系甘车翻距,又咬唇又吸我条俐,真系差少少俾距搞到我窒息
锡锡下就慢慢锡到我弟弟位置啦,距系甘用条唎系我龟头度打圈圈,搞到我心又痕棱又痕

慢慢成条肠俾距含晒入嘴入面,顶到落喉咙锭,真系爽过碌蔗

原来不知不觉距已经用条俐帮我套左窝,距示意要禽上来,搓左几野又趴过来系甘车我窝,我轻轻用手举起距罗友甘系甘戳距,戳左距几回合我示意要起身换姿势,我坐左起身慢慢举起距再慢慢放翻距落床,距估唔到我细细粒都几沟大力

然之后我就压住距系甘“队”距,“队”到距系甘叫我宝贝啊老公啊,好有征服感

事后仲按摩左几分钟先走人

都算系有头有尾,服务周到

都系果句,中意就上啦

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你靚仔?
危Sir一出鬼神驚
有意见?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

唔敢,你咁靚仔
危Sir一出鬼神驚

中級會員

这个女的好像私做了吗?
好像是。不太确定