多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 370335|回復: 8

與潘朵拉 (Pandora) 的 海倫(Helen)漫游雙峰深溝 ~[Chinese]

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

仆你個街!今日同公司條八婆嘈,佢老味個臭4老姑婆,寸9我毒男,注定無伴終老,佢老母又唔諗下佢自己塊臭西生L哂青苔...
谷九氣決定勤力 D 去相睇,識番個女仔寸7番條八婆!要佢成世無 L 含!!!!

憑住以往“快樂”既回憶,我直接打比潘朵拉婚姻介紹所,希望可以再相約“快樂妹”深入了解佢多一次...
禍不單行...“快樂妹”居然給約滿了,本來打定輸數要回家找五姑娘之際,負責人打回來說有一位新到的小姐叫Helen,有冇興趣見過面,大家睇下有冇發展空間!

本來令我傾心的是“快樂妹”,但今日我以為自己行衰運...但係緣份往往就會喺你最絕望時發生...
我一路出發就一諗...究竟呢位 Helen 小姐人品如何呢?靚唔靚呢?最主要就係心胸廣唔廣闊?其實我自己知自己事..我對心胸狹窄既女仕興趣唔大,發展空間可以話小之又小...
上到相睇地點,門自動打開,企响後面既係一位擁有韓國古典美既少女,大約廿六,廿七歲...好似大長金嗰D宮女 feel,
面上唔覺有僭建既痕跡...眼細而長,鼻高高,加上小小淡妝,有一種可愛溫暖既感覺。樣貌絕對是中上級數!

最重要既係,我喺佢身體上發現好大好大既發展空間!Helen 佢既胸襟,絕對係C尾D頭既級數...可想而知為人一定好雙乳!
我既身體發出強烈既信號,我覺得言語間既溝通已經無必要喇,索性就入房互相了解啦!
佢拖住我隻手人房時,我深深感受到公司條臭4根本唔係女人!Helen呢種咁溫柔既女性先配稱為女人嘛!
入到房後,我第一件事做既就係伸手去揸好佢胸前雙乳...睇下佢係咪真係心胸廣闊唔會嬲!

豈又此理!!!我居然一隻手揸唔哂一隻呀!
白嫩既C級豪乳皮膚上,看到淡淡既靜脈..有經驗既師兄一睇就知到一定係全天然!再經我手中一搓,又挺又軟,我專業判定必定係C級以上既真波!
去到沖涼房,佢生疏地為我搽上梘液,我感覺到佢經驗可能有小小不足...所以我索性幫佢搽梘液...順便享受一下手掌游走於乳溝既爽快!
佢水中既樂韻須然唔係頂班樂師所為,但絕對感受到佢既努力!
但我對擁有豪乳既小姐,沖涼時必定會要求另一種唔同既享受!就係“屌波罅”喇!
我示意加小小梘液質係佢心口,佢就咪咪笑咁知我想點!佢雙手逗住對波,跟住夾住我條硬過鐵既肉棒不斷打轉...絕對係最高既享受!師兄弟們,有機會必試!!
就係差D走火既一刻,我必須叫停,跟手就出去上正場。
出到房我大字型瞓係床上,佢開始時係用舌尖游走我既身體,但我覺得無理由浪費佢一對豪乳,所以我叫佢瀨我既同時都加上波推!
柔軟既乳房游過我既胸口,肚腩,大腿,最後佢居然識得停喺砲口上打圈...真係極盡挑釁!

我決定要以69式繼續交流...其實當我進攻佢玉門無耐,佢既淫穴其實都早已濕透...所以我都無謂再強忍大家早已應該爆發既慾念...一個轉身就即刻提套上馬。
有睇開我既食評既兄弟都知道,我遇到胸前偉大既小姐時,我都只會用一式去作總結!
今次亦都唔例外,一式騎乘位,風馳電制,望住一對圓渾既巨乳在眼前上下搖晃,鍾意又可以送到咀前,瘋狂吸啜一番!
Helen 既淫穴雖然濕滑無比,但卻非常緊緻...我完全忍受唔住咁瘋狂向佢上頂,我既耐力响三分鐘之內完全崩潰,一洩如泉.....

可能快樂不知時日過,望一望鐘,半小時既短敘,有小小過時。但 Helen 可能都十分享受,依然細心為我清潔,
但我自己亦有小小唔好意思,所以都送上多兩支玫瑰以示謝意,便沖沖離去。

有无Rebecca甘劲先?
个样俾几分吖

論壇元老

一般主流車房廣告價目是140 roses/30 min, 200 roses/45 min, 260 roses/60 min, '......送上多兩支玫瑰以示謝意⋯⋯',即是$2小費,知道你是寫錯,回到家仍然神魂顛倒,此女真的如此厲害?

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

oscarzala 發表於 2015-2-14 00:04
有无Rebecca甘劲先?
个样俾几分吖

仲好講 Rebecca! 佢比你食完之後,我第二日去打去約,佢話要放一星期例假!
搞到我到而家仲未食到!!所以唔可以比較住!
Helen 個樣我比 8 分!唔係一貫 K-pop 女樣,係傳統韓國妹樣,完全冇整容計,絕對值 8 分!
靚女黎架!放心!

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

fuckme 發表於 2015-2-14 04:42
一般主流車房廣告價目是140 roses/30 min, 200 roses/45 min, 260 roses/60 min, '......送上多兩支玫瑰以 ...

大家計算單位唔同姐!但係我唔明你講乜野車房?同價目喎?
我去相睇通都係帶一扎 14 支既鮮花!
有時狀態好就帶夠兩打,大家可以傾耐小小,深入了解多次!
呢位 Helen 真係一個好女仔黎架!無吹水!
上去睇完,唔合眼緣咪走囉!唔會唔好意思喎!
不過如果師兄你都係哺乳類動物,見識過佢既胸襟之後,你捨得走先算啦!

RBL 發表於 2015-2-14 07:22
仲好講 Rebecca! 佢比你食完之後,我第二日去打去約,佢話要放一星期例假!
搞到我到而家仲未食到!!所 ...

哈哈哈
甘劲抽搞到距第二日就来例假
唔好意思啦大佬下次我会收敛少少哈哈哈

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

oscarzala 發表於 2015-2-14 09:01
哈哈哈
甘劲抽搞到距第二日就来例假
唔好意思啦大佬下次我会收敛少少哈哈哈 ...

佢係比你個鼠樣嚇到病咗
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

个网d相都几ok 见到大波想试试 条腿够唔够长

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

stvee 發表於 2015-2-14 14:16
个网d相都几ok 见到大波想试试 条腿够唔够长

咪L齋睇相啦!
直接約見,親身感受下立體既震撼啦!
只有食遲,唔會食錯!