多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 12294|回復: 19

私做 38D YUMI 小弟投降 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

出糧冇幾多日,身痕9又痕,想搵個服務好的. 上次試了Candy, 落樓時見到YUMI, 比佢對38D吸引住眼球, 樣有些混血.
決定試試佢. 因為貪私做送按摩, 睇睇佢手勢好些還是Candy先.  
Yumi地點同樣好近T&T, 就對面townhouse. 有晒閉路好放心.

小弟找私做樣子順眼就可以, 唔會似選韓妹那樣要求高, 話晒食服務.  樣Chloe 9分 Candy 7分 Yumi 同樣 7分平手.
身材真係好誇張, 對波大到呢 Yumi一見面就請我食波餅, 一嘢質埋黎, 真係差啲比佢焗死.
Greenhead兄真係要試埋Yumi.  同Candy完全唔同係另外玩法.  

小弟在水簫BBBJ時一個分神差點就激射而出, 雖然有口爆, 但小弟真係唔想.
好在Yumi肯比我做忍者龜, 放慢條嘢慢慢插.
我年紀唔大, 但喜歡上和比自己年齡大嘅大姐姐做嘅感覺.  Yumi告訴我原來不只我一個是這樣, 她也有"靚"仔客找她.
Yumi全程帶住我黎玩, 令我有種心心不憤想下次征服佢咁.  遇到呢啲高手, 小弟變成像個初哥
還給我一個事後BBBJ, 小弟弟好酸好難頂, 狼友們有什麼方法對抗呢種酸呢, 我被佢吹幾下便要叫停,好羞家

Face: 7
Body:7.5 + 0.5(38D 誰與爭峍)
Service:9
Attitute:9

中級會員

對! 服務來說Yumi和Candy都唔錯.
謝謝楼主報告,有時間—定去試試!
唔知是否被 B&S, 上星期搵Yumi 一定冇38D. 目測至多33B-C左右.
服務還可以. 不過還是有些許失望.
楼主,昨天去見过Yumi, 真的好像沒有38D 喎?

金牌會員

greenhead 發表於 2016-8-23 21:13

我都是照她廣告形容, 肉眼真的不懂分辨正確呎碼.
形容一下過程怎樣

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

greenhead 發表於 2016-8-23 21:13

Yumi近幾天也沒有開工, 今天才回復工作. 你應該是做了別的女孩了你的最愛CANDY短暫離開了, 慘豬豬...
危Sir一出鬼神驚

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

atlarge 發表於 2016-8-19 09:56
唔知是否被 B&S, 上星期搵Yumi 一定冇38D. 目測至多33B-C左右.
服務還可以. 不過還是有些許失望. ...

好像她上星期沒上班哩, 應該有可能是B&S或別的女生見她不在冒認了. 我見到的真的很大
危Sir一出鬼神驚
危sir, 消息確是灵通,我就是星期—跟Candy 道別時,見到Yumi,  目測真的沒有38D喎!Candy 走了,確是心情空虚,但女走女还在。楼主已給了不少選擇。

51萬

管理員

greenhead 發表於 2016-8-27 18:21
危sir, 消息確是灵通,我就是星期—跟Candy 道別時,見到Yumi,  目測真的沒有38D喎!Candy 走了,確是心情 ...

那你有否和她最後痴纏一番呢?有否承諾你何時再回來和你再續未了緣?目測不準確, 老兄應親身體驗告訴我們一下啊
危Sir一出鬼神驚