多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 299534|回復: 20

毒男遇著電玩女角YoYo的狂想 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

好多人都睇過我既報告,但可能唔知我其實算係一名毒男,鍾意睇動漫,玩性感女PVC figures
近期迷上左一對叫Super Sonico同埋 Super pochaco 既動漫女角色。
佢地既賣點有小小特別,
佢地唔似一般傳統性感動漫女主角,個個都腿長,腰幼,波大,蘿挺 ...
佢地除左好L大波之外,身形上都比較寫實,唔會話勁瘦又大波 ...
佢地既體形有小小豐滿,同有小小肉地,感覺就係好好攬同好揸手!
有時我毒發起上黎,仲會對住佢地既 PVC figure公仔打飛機添 ...

今日滿威亭figure 電玩打比我,話最新 figure 到貨,叫我行開就去睇下!
去到舖頭,我雙眼簡直發光!因為喺我眼前既就簡直係1:1真人版既 Super Pochaco!

我雙眼一直打量住佢對波,一邊讚嘆!YoYo對豪乳足足有 D 級,又圓又漲又有彈性!
我完全唔顧身世咁去望...搞到佢鬼死咁唔好意思...

" 你講廣東話?" 佢問...
" 係呀!妳又識講既?"
"我溫哥華過黎,嗰邊香港人多所以咪識囉!”
“嘩!咁就正喇,妳聽得明我講乜就好玩喇!”

既然佢識聽廣東話,我就用最低俗既廣東話同佢溝通!

“由呢刻開始,妳要當我係妳條仔咁服待,知嘛?”
“知道~”
我最撚鍾意聽d女同我講“知道”兩個字!真係好high!

我未比時間佢反應,我兩隻手就逗住佢對奶,個咀就一野車埋去!
YoYo 應該得廿五,六歲女,身材就同張相呢個公仔一樣,
有 D 肉地,攬住佢就好似攬住個大攬枕咁,好舒服!

佢對波就真材實料,好大, 好撚好玩!Lin 頭細細,好撚敏感,一啜就扯lin旗!

“喂!妳對波好大好撚正喎!妳睇妳粒lin頭,我一啜就彈起,幾撚過癮!!”
“咦~ 你好衰架!”
我真係好耐無試過同的囡囡講野咁撚直接,咁撚到肉!!好過癮呀!

去到沖涼,我地都有傾有講,佢都同我洗得好細心好乾淨,仲識得同我用波波massage 添!
之後佢就跪低的同我含,我見佢對波蕩下蕩下,唔知想點咁!

我就話 “喂!妳咁撚大對波,唔好 side 啦!自己逗住佢,比我屌一陣波罅先啦!”
“啊..知道..”
“喂,妳條仔鍾唔鍾意屌妳條波罅?搽 d 規液喺中間,唧下唧下...妳睇!個龜頭伸出伸入幾撚過癮!哈哈哈~..”
整個沖涼既過程都喺一遍淫賤既調情中渡過!

出到去,YoYo 怕怕醜醜,儍下儍下真係大把野玩!
首先我迫佢去鏡前面,睇住我從後搓佢對波.
我一路錫佢耳珠,一路話...

“妳睇下鏡入面妳對波!發下發下幾撚大浪?”
“唔好夾埋對脾啦!擘大佢我先捽到妳塊GapGap 架...”
“係喇!~放鬆D...睇!咁咪起水囉..”

因為我同YoYo完全冇溝通上既隔膜,我終於可以講盡最淫賤既說話!十分解毒!!
雖然YoYo 身形唔係 Hot 爆,但身體隨著我淫賤情挑下扭動,都十分撩人!
最後我坐喺床邊,要佢跪低同我含撚,點知佢含含下就瀨袋底,瀨瀨下就瀨埋我朵小菊花!

“咦!妳都識得毒龍轉喎!”
“咩野係毒龍轉??”
“嗱
嗱!妳宜家咁樣瀨我呢個位就叫做毒龍鑽喇....噢喲..瀨番高小小...係係係...係呢度!!”
最後YoYo 係我精準既既指示下,比左一個完美既毒龍鑽我...

到埋牙時間...
“妳瞓上床,兩隻手...咁樣...
咁樣...擘開..妳捉住妳隻大脾...比我睇清楚妳隻肥GapGap先...”
YoYo 塊gap 其實幾美型...兩邊有小小脹卜卜,中間又窄窄地,我輕輕將佢擘開,舌尖就挑釁地向佢粒粉紅色陰核攻去!

“哥哥你很會弄噢!!”
我只係出左 5 成戰鬥力..YoYo 佢已經出撚哂水,腳趾都登到直哂,淫叫聲充滿整個房間!
對付呢D出哂水既Gap, 最撚爽就係,等佢仲閉目享受我既舌功之際, 我一個挺腰就一棍到底 !!

“ Wow ~ 一棍屌撚到妳 Gap 底先...”
整個插入過程完全暢順, 一插到尾 ! 我留意住 YoYo 既表情, 插入一刻, 佢眼都差 D 凸撚埋出黎,
不過唔駛幾下佢又咪番埋對眼, 繼續享受我既抽插 …

YoYo 圓渾既pat pat , 最啱就係要黎推車, bumper 有肉之餘, 插得大力仲有回彈, 好撚好插 !
所以最後我選擇搓住佢對波, 推住佢架車去到尾站 !
我一出完野就成個攤低等佢服侍...

“屌得妳舒唔舒服呀 ? 妳叫到咁撚大聲, 好撚爽咁喎 ! “
“ 哥哥...妳真係好識得搞呀...好舒服囉..”
“妳條仔有冇我餵妳餵得咁飽呀 ? “
“佢好多都唔識...淨係識得死插...唔夠一陣就射...”
“如果比我屌得 Hi 既, 就快 D 過黎報答我啦 ! 快 D 含番過回魂撚先 ! “
YoYo呢條儍妹仔真係 “啊 !“ 一聲, 跟著就抹都唔抹, 一除套就一口含落黎...
我就...咪埋眼, 逗下逗下佢對波....好好享受...最後既快感...

...唔~...唔~....爽呀...
...我慢慢擘番大對眼...
我發覺我左手揸住隻 Super Pochaco Figure….右手拎住一張用過既紙巾...
我頂 ~ 原來只係頭先打完飛機, 瞓著左發左個綺夢...

現實生活又點會有條好似既女, 小小肥 do do , 但係又大波又可愛既女呢....
都係實實際際上網睇下滿懷亭婚介有乜新女啦 !
咦 !... 咪先...真係有條新女叫 YoYo 喎...唔通個綺夢...係有乜啟示...

“故事”就寫完, 等我為我隻玩具 Figure 評下分先 !
年紀:應該好後生下, 我估 25,6 有 D 儍氣, 好嫩口
樣貌: 7 分啦! 唔好問我同張有幾成似喇 ! 根本就係相中人 ! 仲要係 120% 既相中人 ~ hehe~
身材: 7 分啦! 分數完全來自佢對波 ! 堅波 36 D , 又大又圓又彈手, 我最愛 !
身高應該有5’6, 加上有肉地, 鍾意食排骨既師兄可以免喇 !
但係鍾意好攬肉地型既囡囡, YoYo 可以一試 ~
態度: 爆分 ! 可能係佢識講廣東話關係,有求必應, 聽教聽話!
技術: 同我交手之前就 7 分啦! 比我調教完應該爆seed有 8.5 分

多倫多食Kimchi就食得多, 大多數時間都係用下身體語言溝通...通常都係雞同鴨講
就算食到點心, 都要用國語多, 真係好耐無試過用廣東話同囡囡溝通 !
所以今次食正宗廣東點心, 我真係食得好過癮 ! 條女仲要儍下儍下又聽話, 真係幾爽 !
最後我係網上搵到條女, 佢既身材同YoYo有9成相似, 試唔試就自己決定

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

好似好X肥咁喎?
危Sir一出鬼神驚
睇字都扯旗呀

論壇元老

睇嚟今次樓主體力消耗唔係好大,個報告唔使寫咗一半要抖三日再寫埋佢,不過今次都停筆大概兩個鐘,RBL保重呀。

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

fuckme 發表於 2015-2-26 21:52
睇嚟今次樓主體力消耗唔係好大,個報告唔使寫咗一半要抖三日再寫埋佢,不過今次都停筆大概兩個鐘,RBL保重 ...

死毒男中毒太深
危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

fuckme 發表於 2015-2-26 21:52
睇嚟今次樓主體力消耗唔係好大,個報告唔使寫咗一半要抖三日再寫埋佢,不過今次都停筆大概兩個鐘,RBL保重 ...

師兄! 你都追得我好貼喎 ~

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

師兄~ 好耐無見喇 !
其他師兄都開始歸位喇 !

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

係呀 ! 我要靠拮 D 大波妹放毒架 !
危 sir 你仲唔彈一兩條堅兜大波妹比我, 我毒發死撚左, 個鬼返黎揸你春袋架 !

論壇元老

RBL 發表於 2015-2-27 08:56
師兄! 你都追得我好貼喎 ~

跟咗你幾年啦,唔係點知你係dupdupdup, 我個陽痿缺憾都係靠睇你啲報告醫番好。此恩此德,沒齒難忘。

論壇元老

RBL 發表於 2015-2-27 08:59
師兄~ 好耐無見喇 !
其他師兄都開始歸位喇 !

佢個賣胸圍招牌好容易認,本來我想早你十幾小時同佢打招呼,不過我而家用咗呢個名佢一定唔識我,所以咪咋唔識囉。