多倫多夜遊交友資訊網

搜索
返回列表 發新帖
樓主: RBL

毒男遇著電玩女角YoYo的狂想 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
叼,好棱正哦。搞到我都想食埋一份添
条女甘棱听话爽爆啦

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2015-2-27 09:03
係呀 ! 我要靠拮 D 大波妹放毒架 !
危 sir 你仲唔彈一兩條堅兜大波妹比我, 我毒發死撚左, 個鬼返 ...

Pandora B.B, 同36D Rebecca 一早介紹咗比你啦,你係要去食肥利嘢之麻
危Sir一出鬼神驚
上半part扯期,睇下半part射買,放完毒,鬆哂
半看得懂的路過 過兩天如果seven沒回來就去試試看吧

25,26 比我年長一些 唉

Are you sure? According to the picture he posted, she is fat wor....lol...  發表於 2015-3-3 22:46
fourletterword 發表於 2015-3-3 22:20
半看得懂的路過 過兩天如果seven沒回來就去試試看吧

25,26 比我年長一些 唉 ...

I know right...
I really wanna try elaine at mw...
tall and hot...
I was so in the mood for some white chicks... depends on how things go, I might go for mickey at rm!

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

fourletterword 發表於 2015-3-4 01:41
I know right...
I really wanna try elaine at mw...
tall and hot...

Then go try Elaine, I'm curious... hehe
危Sir一出鬼神驚
边个Elaine 啊

51萬

管理員

新嘅杭州妹
危Sir一出鬼神驚
Not a big fan of dolls and not a big fan of body shape. But as long as it helps release stress

註冊會員

咁肥樓主都食得落, 好重口味啊