多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 287199|回復: 16

安妮 Annie @ 潘多拉Pandora [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

做左cd rom咁耐,今日終於啲起心肝寫下報告先。
今日返工見到一班韓國學生妹喺我前面行黎行去,色心起惗住雲下海倫做下我女友。點知上交友網先知佢冇做但係又見到有個新人安妮,睇相佢D皮膚又白,對腳又長仲要大波!正呀喂!好彩今晚我屋企嗰個又夜返,好!一於打去落個booking先。
Booking好快,我一收工就狗衝過去,一開門,嘩頂!我杯茶!索呀!年紀比盡21,2歲。一身白色嘅造型,包住對C級奶,加上甜美嘅笑容,小弟決定即刻留低做下交流!

先去玩下sf2,溫柔到不得了,可能係韓妹呱令我惗返起highschool溝韓妹時既感覺....之後望住佢慢慢咁洗下我兄弟搓下車厘子....咁我當然就唔客氣搓下佢對安全氣袋...跟住佢就好順理成章咁放我兄弟入口啜下啜下(喂!有聲㗎!正呀 )DLLM屋企嗰個真係比都冇得比,可能我真係少出黎食飯,差D就輸左係佢個咀度。

出完浴即刻拉住佢去比佢服待下,佢好主動咁瀨勻我全身,我就喺塊鏡度欣賞下佢嘅美尻。之後轉個69享受下佢又白又滑嘅雙腿當然又點少得用我嘅舌頭去攻擊下佢嘅核心呢?學呀RBL兄話齋 '69不能太久'嘅關係,所就叫佢上主菜!

女上男下玩下燈,之後就一齊玩下狗,就喺呢個時候佢嘅呻吟聲就突破天際,
我先發現佢同其他女仔一樣都中意玩狗

經過一輪由下半身惗野嘅過程,沖完涼又要返去屋企隻老虎嘅身邊.........

比下分先:
樣:9分,我杯茶,冇可能唔比咁高
身材: 8啦 我喺最後先發現喺增值波,不過皮膚又白又滑又長腿咁加左分
態度:8 好友善 gf feel 雖然英文唔太好不過全程笑住
技巧:唔識比,我少出黎玩.....各位大佬教下我.....

Repeat? 少....講呢D?老蟹都repeat 啦

第一次出飯後報告,各位見笑啦!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

謝謝samsongoh報告,CDROM即係齋讀唔寫?
我仲未有機會試Annie,快架啦!話時話,Sam兄報告有些RBL嘅影子喎
樣子9分唔係掛
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

危天行 發表於 2015-3-12 23:31
謝謝samsongoh報告,CDROM即係齋讀唔寫?
我仲未有機會試Annie,快架啦!

係呀 由 .ca 睇到變左.zone

謝謝支持呀^^  發表於 2015-3-12 23:53

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

師兄!睇黎大家同囡囡交手既套路都差唔多喎!
識得睇,緊係睇廣東話報告先夠啜核啦!
正呀喂!

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2015-3-13 11:28
正呀 ...

套路?!你講野成個老坑咁喎
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

RBL 發表於 2015-3-13 11:28
正呀 ...

啜核...... 下個拜等我雲個港女嚟啜下佢核先。
呀!話時話,各位同學有冇咩長腿囡囡好介紹?

51萬

管理員

samsongoh 發表於 2015-3-13 15:40
啜核...... 下個拜等我雲個港女嚟啜下佢核先。
呀!話時話,各位同學有冇咩長腿囡囡好介紹? ...

港女?邊個呀?Toe November 腿幾長下架
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

危天行 發表於 2015-3-13 15:57
港女?邊個呀?Toe November 腿幾長下架

Honeybabe 個selena 之嘛,佢話香港喎咪惗住去交流下囉。
咦?個november我剩係睇相都扯扯地

等您其他報告^^  發表於 2015-3-14 00:23
大波我又要食

你得閒咩^B^LOL  發表於 2015-3-14 00:13

金牌會員

啱啱又去食多次佢居然仲記得我 D service大概同上次差唔多我就唔講啦,不過!今次有驚喜居然有水中回魂蕭囉!爽Q到呢真係.....