多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 290221|回復: 6

Jolin @ SweetSweet [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

今日本身冇諗住去食野,點知返返下工無聊上左sex8睇下report...頂!精蟲上上地腦...
咁好彩老細又叫我去time屎拎D野,哈!DLLM仲唔係機會黎?真係命中註定小9你啦, 打左比SS book左坡妹jolin

飲左杯咖啡就CC然上去。又冇實蕉,唔駛煩。

一上到去望一望門後面,ok喎細細粒又識講廣東話,佢同我講之前係講開國語,不過佢D廣東話又幾準

各自除衫沖涼。同D kimchi唔同,可以一邊沖涼一邊吹水一邊上下其手同車下先(諗起又硬硬地) 哈!沖涼又點少得水中蕭先?喂頂你,真係唅住D水吹架喂!

車完同吹完咁又要上主菜啦,我par左上床,因為真係好眼訓,合埋眼養下神,由得佢同我按下摩R下袋梭孚下

比佢玩左震,一個轉身我兄弟就鑽左入去佢個口度,佢就一路望住我一路啜,佢D吹功又真係攪到我好L爽

咁我兄弟又點會咁快低頭先?都未去探索黑洞的奧秘 上完套我雙手一拉,黎個cowgirl搖下先!

搖搖搖搖搖搖揸下對真B級波同彈手既美尻,之後再反轉,佢雙腳就踩住我搏頭仲話'快D咁樣屌我' 哇頂你咩咁講野真係,本來D精蟲仲喺個腦度比佢咁講一講真係不得了,腦入面剩係響起一隻歌......衝呀衝,快搶攻,射呀射,射她吧.......

當我自己D無緣嘅子孫出緊黎既時候,佢望住我同我講 '你射嗰時眼細細個樣好淫呀' (冇計,我應我眼細同)

之後吹左震水又要返公司做牛做馬.....

比下分啦
樣:8 ok㗎真係
身材:8 腿冇韓妹長不過D皮膚好比例都ok
Service: 都係唔識比各位師兄教下我
Attitude: 9 大家都係講廣東話有講有笑咁,正呀

Repeat? 一定會啦 呢D食兩三次都ok㗎

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

樣RBL都係比7.5咋喎,你比8咁高?

差0.5.....差唔多啦哈哈  發表於 2015-3-25 00:48
危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

有冇比人用手指鑽菊花呀??

呵呵^^  發表於 2015-3-25 00:51
冇囉頂 :(  發表於 2015-3-25 00:49

金牌會員

小弟去睇過,冇大哥你話樣貌8分啊, 最多只有 6.5或7