多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 40840|回復: 196

冰棒小嫩模 MODEL @ Asian Beauty [TOFTT] [Chinese] (有圖)

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

近排去得多SPA了, 係時候要回歸我地狼友嘅核心價值.  真係咁啱得咁橋, 老鼠捉貓 Diu.
Asian Beauty 老板昨天話我知, 就正正昨天從機場接到 2件台灣妹, 其中有件仲特別正.  
不過,有邊個老板唔話自己啲女靚GA. 但係我始終認為本著有殺錯冇放過嘅精神,
點都要為狼友們以身犯險.  決定食個頭水.

準時到達事發現場, 連囡囡都係早我一步下車入屋. 進去後囡囡原來已經鼠咗上2樓準備, 我始終未
見到佢地長相. 坐定定冇幾耐囡囡下樓了.  
2件台灣妹, 一件叫ANNA, 但第一眼嘅目光已經落响另一件APPLE身上. 高挑. 樣子沒有笑容有點惡,
但之後證實她只是緊張而已...所以笑不出......

MODEL身材嘅 APPLE應該有5呎7左右, 瓜子面型, 應該有人工修飾過, 但肯定是一個美女. 皮膚白滑,
幼白長腿, 在小腿後有個小紋身, 對外觀沒有影響. 身型都算好Fit, 一身白色裙子, 整個package都幾正.  
當然唔洗諗入閘去馬啦....APPLE拖住我上去時已經有番燦爛笑容了.  原來她在台灣碓是一個實拍時裝模特兒.
APPLE 皮膚真的好白滑. 脫去衣服後, 高挑模特兒身材表露無為.  身上沒有紋身.  
APPLE很愛乾淨, 頭髮和身上都聞唔到有煙味, 應該係non-smoker.  "Dei"聲"Dei"氣係台灣妹特色, APPLE亦唔例外.
把聲"Dei" X到你暈~  沖涼冇水簫, 正常程序.....

主菜居然係先幫我按摩(有些奇怪), 一般都是完事後的. 但無所謂啦.  反身後,APPLE好過癮會問你"我親你一下好嗎?"
跟著就開始品嚐我嘅Lin頭, 再慢慢移動到身體每個地方, 再望著"小天行" 問: "我親你一下好嗎?"
我心諗....仲X洗問嘅....快X D拿拿臨含落去啦

點解會叫佢冰棒小MODEL?? 因為當佢"賴" 小天行嘅時候, "賴" 到 "雪""雪"聲... 大聲到隔離房分分鐘都聽到...
仲係每一下都係咁果度先攪嘢
"賴" Lin頭都係咁"雪""雪"聲, 我問佢邊個教佢GA, 佢話以前男朋友.  我問佢雪條嘅國語佢話係 "冰棒"...

如果大家仲記得長安俱樂部果條拍咗VIDEO果條女, APPLE應該正過佢.  以我經驗, 佢因為啱啱到唔知價先會收
220/45, 300/1h.  如果比647或9天攞到呢條女, 肯定開800起.  第一時間已經通知咗Frankluk兄明天去試.  
經驗話我知, 好快呢個價可能食唔到了.  危Sir唔會點你, 速去before it's too late.  提危Sir介紹, 睇下服務有冇好D

Face: 8.5 真人和照片98%
Body: 8.8
Service: 7.5(因為小天行太長, APPLE用雙腿限制住我插到底的幅度, 雖然最後我抬高佢一隻腳,
              順利插到底, 但有些少唔夠爽,扣0.5分)
Attitude: 9

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

Thank Q for sharing

金牌會員

Thanks for the info

論壇元老

Thanks

高級會員