多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 9913|回復: 11

跟Greenhead 兄試吃 私做歡歡 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

今天在T&T那邊, 本打算上CONDO去開心一番, 可惜上一樓的秘密通道被封鎖了.
管理員又多多問題, 最後都是離開了.
打開Sex8看一下, 要立即下決定, 時間不夠了, 要向老婆交人.

看到最近的有Yumi, 歡歡. 根據Greenhead兄所說, 2位都是在同一地方, 就立即打去問地址.
原來一分鐘唔需要就去到.  去到歡歡開門告訴我Yumi不在.  同樣向我保証—定服務滿意.
眼見歡歡樣子尚算順眼, 態度亦很友善, 就即管一試, 反正Greenhead兄做了白老鼠已有滿意的評價.

服務方面歡歡很有耐性像綠頭兄所說亦細心溫柔.  可能重點不是賣青春所以服務特別落力.
感覺錢是沒有白花.  身形和照片第一張最接近.  她廣告說可以玩很多方面, 但我只和她做正常的,
沒有特別要求什麼口爆毒龍那些, 不是小弟喜好.  但好像是有的.

Face: 7 順眼, 淡妝, 不是賣青春
Body: 7.5 中等身材
Service: 8.5 有耐性, 温柔, 細心, 情人感覺, 有DFK,LFK,CIM,PD,Message,SF2
Attitude: 9 態度非常好, 盡量滿足需求

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Thanks for sharing
危Sir一出鬼神驚

中級會員

How much?

金牌會員

活躍會員熱心會員

終於試食咗,
報告就懶得去寫了,
對於樓主的評分標準都可以,
算是私做之中嘅上上之選。

註冊會員

文仔 發表於 2017-1-1 23:49
終於試食咗,
報告就懶得去寫了,
對於樓主的評分標準都可以,

pics are real?

金牌會員

活躍會員熱心會員

照片流流哋,俾7.5分左右!

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

文仔 發表於 2017-1-2 22:25
照片算是真實吧,但條女無咁完美,所以俾7.5分左右!

私做你又啱?
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

依家D大場嘅服務真是越來越垃圾咯!
上個禮拜發現MW來個日本妹,拿拿聲走去book啦,結果........
樣貌:報稱19,我估計有29
身材:假波得B,皮膚唔掂
態度:好過死魚
服務:懶,我約4:30,儘管我係遲到五分鐘,你都唔使再幫我提前五分鐘沖涼收錢嘎!
哎。。。。。

51萬

管理員

文仔 發表於 2017-1-8 01:42
依家D大場嘅服務真是越來越垃圾咯!
上個禮拜發現MW來個日本妹,拿拿聲走去book啦,結果........
樣貌:報 ...

可否出個報告等brother&M W注意一下
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-1-8 01:46
可否出個報告等brother&M W注意一下

咪話連私做感興趣啦,再遲D,連Spa可能都會去埋,
起碼好多bro都對Spa評價唔錯呀