多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 168241|回復: 5

乳量级 Mandy 之 Sweet Sweet [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

小弟一向钟情于大波女自从大战过私做妹Rebecca 之后就再无遇到对手啦
于是前排见到sweet sweet有条新女叫mandy 听闻有38D甘既胸襟。一直以怀疑的心态左想右想要吾要会一会呢位乳量级mandy 呢
今日又热到扑街。热到朕碌野真系又熱又兴又多水。唔稳翻甘上下既胸襟真系难泄我棱头之痕
打过电话之后就直铲龙潭
开门第一反应就系甘溝大威猛。起码172。本人虽然娇小玲珑之不过都系芶大威猛之人
Mandy 比较丰满。波大之于都几好肉地。一头乌黑既长发五官都几细致。如果距瘦翻20几30磅其实都几闪镜。不过又要便又要老婆正系人都中意啦
冲凉无咩特别。不过好棱细心帮你搓细路。正所谓距搓距既巨雕我玩我既巨乳

净完身就紧系轮到我帮距净身啦。mandy 小妹妹真系无咩经验上来就系甘赖我条野。麥棱都唔做系甘赖足10分钟。真系赖到我包皮变无皮。见距甘棱认真真系唔好意思叫距停低添。定系今日出汗出得多咸咸地好好味呢。甜既雪条就食得多咸既我估距甘大个女第一次食咯哈哈哈
见距食得甘棱过瘾当然轮到我砌翻距转头啦。传统式男上女下系甘挫距。对野就系甘系我面前荡下荡下。粒的又红又细粒几棱果剂
最棱鱼皮跟住就来啦。见距对巨乳甘棱弹手就打算狗仔式ko 距。点知朕兑来兑去都兑吾入都系怪朕生得够"的色"。天生丽质最后都系用翻我拿手打桩打暴左距以泄我棱头之恨

最后奉上个人忠告无翻甘上下size 既人就千其唔好乱"兑"人。除非你有个人之处哈哈哈哈
又系俾分时候啦

样学生妹纯过蒸馏水7分啦最多24。5岁皮肤白净
身材。。不如就系讲个胸得吾得吖?9分啦朕最爱巨乳仲系纯天然无添加防腐剂。正啊
下半身。。。都几肥下。。你知我系李小龙身形刚条型哈哈哈
服务麻篝嘛有待改进中意帮人training 既兄弟go go go

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

"朕"?!? 你發神經定傻咗呀老鼠
危Sir一出鬼神驚
再吵拖出去砍

真係傻X咗。。Lol  發表於 2015-5-8 13:10

註冊會員

几钱啊?请问。

140  發表於 2015-5-29 17:00