多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 173648|回復: 5

Katie之Sexy-cat [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
真系好棱耐无来sc啦自从食过love之后就再无踏足呢度啦
讲起love 都仲有少少回味无穷
今日主角要换人啦果个就系katie 你知我好似会食两次就算再好既女我都好少食两镬。无计啦鬼你穷啊顶硬上直产龙潭虎穴。开门一剎那感觉好似某个明星不过你知道一家d韩星个个整容都整到差晤多样甘吖啦
不过一个字正
其实我都几中意长头发女仔俾人感觉斯斯文文含羞哒哒果种感觉。不过唔知距下面见到我条巨蕉之后会唔会湿达达呢哈哈哈
距无我想象中甘热情。入到去都无咩反应就系甘笑笑下。甘我又米系笑笑口跟住除鞋入房
入到房。佢好细心帮我除衫逐件逐件帮我除帮我挂好佢.

我就示意帮佢除左件黑色马甲同相果件一模一样。仲搭住我膊头好似好棱enjoy 我帮佢除甘。佢拖住我只手入冲凉房罗昨杯漱口水俾我漱口。其实我条巨蕉已经直巴粒甘棟佐系度。我就边漱口边企佢后面边吉下距罗由哈哈哈

兜口兜面睇佢又真系好省镜。白雪雪肌肤"级"住对b级细波仔。160甘上下啦。可能佢只眼比较长唔笑既时候觉得距奸奸地。但系笑起身又好似好淫贱果种感觉哦。同love 唔系一个类型笑起身系可爱得意

我最中意系佢帮我卒身既时候成日会发出d "啾啾啾"既声出来再加埋仲有无水中含蕉既服务搞到我成身软赖赖差d爆佢酱我呢d无咩经验既初哥一见到靓女就好楞容易走火入魔拿拿临托佢翻房ko 距先

当然系先享受下k小姐全身漫游真系一边赖一边用佢对淫溅既双眼卑鸠住我。赖下赖下系甘赖我条banana. 可能系我无端断打左冷震。k 小姐以为我就来要顶唔顺就系甘加快马力赖我。我见佢甘q落力我就做足戏扮到好似就来ko 我甘既款。哈哈哈

点知佢觉得晤多对路好似赖咗甘耐都未有野食既。。。最后先意识到俾我昆鸠左哈哈哈。赖到佢未搞已经无晒力水
我都好体贴既知k 小姐我就做出主动男上女下来砌距

佢训左系度双臂摊开晒睇来佢真系好棱累哦
最后我都好怜香惜玉甘系甘以戳左几下樽就ko 左阿k小姐
哈哈哈哈
临走我见佢明明罗著粒糖准备放系嘴度喂我。。。点知最尾都系用手喂我食。
就甘我好棱失落就离开佐lu
(未免某人借题发挥话我。我俾佐tips)
--$20鸡吖=.=

論壇元老

標題中文寫法好似應該係 Sexy Cat 之 Kaite, 不過,依家人人都明係講邊個。

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

飽啦你係粉腸
危Sir一出鬼神驚
吾好意思啊。fuckme
我中文唔好英文亦都唔好

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

oscarzala 發表於 2015-5-21 20:03
吾好意思啊。fuckme
我中文唔好英文亦都唔好

係,真係好差, 幫你改個"佢"字改死我
危Sir一出鬼神驚

高級會員

樣子有沒有似誰?