多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 118927|回復: 15

Rita @ 多村 ~ 村姑類 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

見到新店叫多村, 又話呢件RITA 真正20, 又校花咁, 睇到我心思思, 仲叫價300一粒鐘, 以為一定有好嘢.
去到見到已經好熟口面, 好鄉下feel, 有啲村姑look.  但冇出聲, 費事破壞氣氛.  沖沖下涼就醒起, 我叼! 佢咪幾年前娃娃谷嘅Rita!!
當時邊洗300啫.  當時已經出過報告話唔值, 點知今日自己捉蟲.  我內心立即不悅, 當時又話20, 現在又20, 又話睇過有效證件, 現在起碼25-26啦. 叼!!
上次又話幼嫩, 今次又水嫩我叼.  一心諗住有粉紅色乳頭, 點知我先係豬頭, 咁lun樣都信, 粉條毛, 黑冬姑就有!!  MW韓妹一粒鐘都係240, 我叼,好lun興.
拿拿臨做完走人. Tips都冇比因為實在興過火屎.  唔信可以去試, 試完問心我有冇講錯..成個村姑叫300!! 唔該啲只值140嘅點心, 唔好趁冇韓妹就出來搵狗我哋笨7先得架, 叼!!!!
類似下面嘅feel

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

我都很久前試過, 同樣經驗, 條女把口仲好X多, 上網形容我樣貌特徵出黎, 比我diu lun 7 佢.  
危Sir一出鬼神驚
点相

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

大家中國人都係咁話...點心真係食唔過!

中級會員

我未試過小材姑

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

RIP, $300 扑條村姑, 仲要中女.  
RBL 發表於 2015-6-11 15:31
大家中國人都係咁話...點心真係食唔過!

Agree

I definitely prefer to try Kimchis here because they are 50% cheaper than in HK.  If I want dim sum then I rather go back to HK and visit those on 141

高級會員

I will drop down $50 and turn.

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

ddtchu 發表於 2015-6-15 09:47
I will drop down $50 and turn.

You don't need to drop down anything, just leave...
危Sir一出鬼神驚

高級會員

Ok, Mr Danger. Good to talk to you again after a few months!