多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 29633|回復: 190

QQ SPA 忽然黎件年輕韓妹 - 斧山行Zombie - TOFTT [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

近半年來, 一些大牌子的囡囡品質都有走下坡的情況, 想食件正韓妹真係要睇彩數加運氣.單靠睇照片就食到好嘢嘅年代已經係過去式, 令我有D心灰意冷.  
所以現在整體有8分的囡囡已經叫做幾唔錯的了.

就係因為以上原因, 我已經將去SPA玩都列入其中可以選擇的泛圍之內.
QQ SPA的質素一直都有改善及上升, 但自從換了新老板後, 有一段短時間沒有太多它們的消息.
可能是需要時間注入新血(囡囡).  亦可能是新老板之前已經了解過唔嫩口唔洗通知我.

就在剛過去的星期六, 突然下午收到新老板Nicole短信, 話有啱我口味嘅學生囡囡, 週一至週五要上學,
只能在週六及週日上班, 而且仲要係泡菜(Kimchi), 仲要第一日上班, 仲要係頭水, 嘩! 小那星, 嗱嗱臨
仆去望吓先啦喂, 始終都有些少保留, 怕好似vip咁, 質量只有跌冇升咁就白走了.  

飛車去到樓上私房菜館, 打開門是一個年輕囡囡, 一身無膀連身裙高跟鞋打扮, 唔講仲以為係新請嘅Receptionist添...
眼看囡囡覺得有點面善, 有D似某個人, 但當時仲未能醒起, 就步入菜館, 說要找韓國學生妹, 老板此時才走出來介紹
開門的就是韓妹BOBO了.  這樣就最好不過了, 我入門口時已經看上她了 .著住衫嘅BOBO, 身材係我喜歡的類型,
唔肥亦唔瘦, 屁股漲卜卜, 大約5'3-5'5左右.  到呢一刻我終於記起她似誰了, 佢有動漫李曼筠嘅影子(下附參考圖, 右邊較像).

李曼筠

樣貌BOBO唔算係大美女, 但係我一向喜歡李曼筠,  所以帶有一點個人觀點, 可能唔係個個Bro都啱. 但係mark實個月曆
weekend去睇睇我都有信心bro會留扺.  因為以SPA女黎講, BOBO成個presentation都係好唔錯, 我什至覺得佢顏值比起
近期某些大牌子的囡囡更漂亮.  但年輕就沒法騙人. 起碼我自己食得落先會介紹比bro, 可以放心食用.

進大房BOBO已經自動波將連身裙高跟鞋除晒, 剩下胸罩及內衭, 都係同樣花紋, 襯到絕. 按摩方面, 力水都係一般般啦,
去得私房菜館, 都預咗按摩非主菜, 所以冇所謂啦 傾落先知BOBO黎咗多倫多只有3-4個月, 而且仲係斧山人,
會唔會變喪屍响背後咬9我GA .

按吓按吓, R(掃)吓R(掃) 吓屁股+脾間, 有意無意掃落小天行度, 點頂呀大佬, 9都硬晒, 仲唔叫我反身
正當我典床典脊之際, BOBO終於停手叫我反身.  唔反由自可, 一反身成條賓州動L對住天花板,
我問佢: "咁依家點先?" 佢立即乖乖地問我: "What service do you want honey?"  我當然問佢最盡可以玩咩先?
結果如何, 就比大家想像(幻想)一下, 我只可以比個小Tips, 就係你大方時, 囡囡就會大方, 你梳爽囡囡就梳爽對你.
你想玩咩, 自己同囡囡傾掂佢 我今次就玩得盡興而歸啦.  

BOBO皮膚算好滑, 屁股搓落亦好有彈性.  至於對波波是我唯一覺得失了些微分數的地方, 因為感覺上未夠彈手及
飽滿, 雖然都很軟熟, 但如果能堅挺一點會更好些.  BOBO妹妹的毛毛都處理得很乾淨, 沒有紋身.  
SPA場黎講呢件算係好貨.  一星期得兩天, 自己諗啦

Face: 8 (SPA Standard)
Body:8(Minus 0.5 波波扣分)
Attitude: 9.5
Repeat: Yes

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

Thank you for sharing

高級會員

Take a look

金牌會員

let me see

金牌會員

Thank yoi

論壇元老

thanks let me see

金牌會員

仲未去過,搵日試吓

論壇元老

活躍會員熱心會員

Thanks for sharing!
咩料
咩料