多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: 危天行

♛小可愛 LUCY @ MoonWaiting TOFTT 二不離三 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

論壇元老

活躍會員熱心會員

Thanks 危sir! 幾時有三不離四呀?我就番嚟Toronto...

金牌會員

downtown ....i will try to go down

註冊會員

thank you for sharing very jeng
Mr. Danger, I really want to widen my sight apart from 私做 and Chinese but downtown is too far away and also the traffic is terrible. If she moves to uptown, please let me know

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

greenhead 發表於 2016-11-2 22:07
Mr. Danger, I really want to widen my sight apart from 私做 and Chinese but downtown is too far away ...

LOL...No problem. I will put an announcement if she moved uptown.
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

Thank you

金牌會員

活躍會員熱心會員

yaoyu.d 發表於 2016-11-2 07:35
但系DT.....过左bloor未啊?如果过埋bloor我就觉得太远....

如果向南行,bloor需要再向南過多兩個大街就到了!

金牌會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2016-11-2 22:09
LOL...No problem. I will put an announcement if she moved uptown.

我都咁話,因為我好鬼怕落DT泊車,危Sir,呢個location泊車係點嘎?麻唔麻煩嘎?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

文仔 發表於 2016-11-2 23:29
我都咁話,因為我好鬼怕落DT泊車,危Sir,呢個location泊車係點嘎?麻唔麻煩嘎? ...

可以泊街入表, 但未必有位, 對面有LOBLAW 停車場, 但$40蚊一日, 每半小時幾錢就唔記得, 因為我見到立即掉頭走了.
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2016-11-2 23:35
可以泊街入表, 但未必有位, 對面有LOBLAW 停車場, 但$40蚊一日, 每半小時幾錢就唔記得, 因為我見到立即掉 ...

咁即係話,泊車問題解決唔到?
算啦,慨嘆同lucy無緣分喇!