多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 6260|回復: 7

(初試) 私做大波控Yumi [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

見到greenhead兄和dx兄常吃私做, 我亦是私做常客啊, 貪圖價錢比較扺食.
對大波一樣情有獨鍾, 見危sir廣播今日yumi 開工, 趁比較新鮮正午就去咗偷跳.
同Eva果邊只差2分鐘開車就到, 像是townhouse或獨立屋攪不清.
嘩,一開門第一眼望對波好卵大啊, 個樣有些少混血鬼鬼地.  皮膚保養可以. 年約30以上.
直接和我上房途中見到介紹歡歡給我說在放假.  
脫衣沖涼肉白相見巨乳應聲而出, 焗落塊面差點呼吸不到. 伸利 ''賴'' 我耳淫亂非常...
Yumi功力深厚性愛高手, 小弟甘拜下風亦學了一招半式.  乳交好玩扺死.
120偷跳不錯一餐.
Face:7.5
Body:7.5
Service:7.5

金牌會員

感谢分享!
歡歡如何, 目測食唔食得過?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

atlarge 發表於 2016-11-10 09:37
歡歡如何, 目測食唔食得過?

歡歡放緊假,問Greenhead兄最清楚,Greenhead兄回答吓啦!
危Sir一出鬼神驚
危sir太俾面了! 个人覺得歡歡是值得一試的, 試後老兄應該不会覺錢是白花了。歡歡會是私做的中游份子, 身材均勻, 服務态度良好。atlarge兄可以看看本人以「討人欢心的欢欢」為題的更詳細報告及ahiyyzoof兄的「跟Greenhead 兄試吃 私做歡歡」報告, 以作參考。

中級會員

greenhead 發表於 2016-11-11 00:27
危sir太俾面了! 个人覺得歡歡是值得一試的, 試後老兄應該不会覺錢是白花了。歡歡會是私做的中游份子, 身材 ...

哈哈, 這貼好像是寫YUMI的
約了幾次都約唔到yumi, 歡歡唔知放完假未?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

atlarge 發表於 2016-11-15 10:19
約了幾次都約唔到yumi, 歡歡唔知放完假未?
YUMI 有上班啊。
歡歡剛剛放完,已經在上班了,你要知最新消息,應該按我名字,再按收聽T A,因為我們會定期廣播最新消息的
危Sir一出鬼神驚