多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 97266|回復: 5

Vivian @ VIP Spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

新手上路

小弟第一次寫review希望大家都睇得明.

兩日前上網亂打亂撞搵到sex8個論壇,之後心血來潮就想去試下.

今次係我第一次去bs既spa(都係第一次去有服務既地方), 心情都有d緊張。因為之前睇過其他狼兄既post話VIP既mm比較young d所以就去啦.
禁鐘個等左陣,開門見到係個頭髮都幾散亂既MM但係著得好少,之後咩都冇問我就帶左我入房.
入到房d格調都唔錯,之就沖身訓係度等人來服侍啦梗係. 等左陣MM就到啦.

第一眼看,很後生最多24歲, 160左右,身材幾好唔係太瘦,樣貌不錯笑容好甜有女友既feel. 跟著就開始按摩, 佢好溫柔咁用英文問力度夠不夠,其實係唔夠啦不過佢雙手又摸得幾舒服所以我話OK.

之後開始同佢傾計原來佢叫VIVAN係日本人, 我心諗睇得AV多真係未諗過同日本人有親密接觸. 按多陣佢就問我係咪BS, 好彩我有睇過新手指南如果唔係真係唔知BS係咩. 當然我話YES啦. 佢叫我轉身然後係咁捉住我隻手摸佢既身體,可能我初哥唔知有咩可以做我都係淨係摸下佢胸同腿,本身我想試玩下佢下面但係又驚佢話我所以都係收左手.

之後佢就開始玩我既兄弟啦,佢用佢好柔軟既手係咁HJ,但係我心諗BS唔係應該用全身既咩.不過因為太舒服同埋佢係我耳邊係咁急速既呼氣聲(因為佢linlin好敏感但係我又不停咁係度玩),我5分鐘都頂唔順就冇左.之後就好溫柔幫我清理個身.去沖身個時佢好眼利見到我隻手有SUN BURN仲話我好有MUSCLE, 聽完都覺得幾開心.

之後就比完錢佢仲問可唔可以比個HUG佢.我當然好樂意啦. 仲飲埋杯茶先走tim.

評分:
樣: 8分
SERVICE: 10分(可能第一次,唔知其他MM會點)
身材: 8分

來源: Vivian @ VIP Spa (Chinese)

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

哈哈, 歡迎BRO 加入, 多些出報告與我們分享啦
危Sir一出鬼神驚

新手上路

危天行 發表於 2015-7-8 23:07
哈哈, 歡迎BRO 加入, 多些出報告與我們分享啦

本來想去purple sugar架...不過去到見好多人係附近行唔敢入去

論壇元老

活躍會員熱心會員

Mu_no7 發表於 2015-7-13 00:24
本來想去purple sugar架...不過去到見好多人係附近行唔敢入去

Purple Sugar 真係比初哥練膽嘅。
VIP 相對嚟講真係無乜機會會俾人撞到。

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Mu_no7 發表於 2015-7-13 00:24

泊架車近D,落車行快兩步,鬼認得你咩
危Sir一出鬼神驚

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

最多俾朋友見到你, 大聲同叫你, "去打飛機啊?"