多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 109498|回復: 20

私做 紫琪 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
今日得闲无鸠聊是但稳左个私做 紫琪 试下运气
去到先知系house。仲以为会有几条私做妹合伙一起租添
点知就得 紫琪 一条女甘大把真系可以系房屌到入厨房都无人炸型
长发有少少金毛既 紫琪 打扮似个靚妹不过都应该30+咯
不过样来讲靚过好多私做妹啦。都算晤错既
好温柔拖左我去2楼冲凉
除晒衫先发现紫琪 都有d 料到哦。
C cup 波仔。lin 头细细粒都保养得唔错。不过个肚腩就打了少少折扣啦。。有些车胎.
如果晤系身材都几杀食
无水中萧。有少少失望。不过就帮我洗得好干净。。特别系甘卒我屎眼。。唔通。。。
冲完直接铲到张床死蛇懒鳝趴系度。紫琪 都好识趣骑系我身度按摩左一阵间
转身含大鵰。。。濑到索索声。。我估濑左都有10分钟。。。
好多下都顶到喉咙丁。。少d定力都俾距吹爆
最后传统式男上女下无咩特别
最尾好快就搞店走人。。
纯粹发泄。。样同身材都唔错只有少少瑕疵
罪过罪过。。。

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

為何不吃牛蒡丸?  

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

den2015 發表於 2015-7-16 01:12
為何不吃牛蒡丸?

佢仲有咩?
危Sir一出鬼神驚
我已经够劲唔洗用啦

論壇元老

活躍會員熱心會員

咁最後有冇rim 同cim呀?

論壇元老

活躍會員熱心會員

危sir,Oscar"下次可以叫你老鼠仔嗎?親切啲", 私做有冇咩好介紹呀?Thanks!

高級會員

ICM 發表於 2015-8-2 09:01
危sir,Oscar"下次可以叫你老鼠仔嗎?親切啲", 私做有冇咩好介紹呀?Thanks!

我覺得SUMMER不錯.

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

ICM 發表於 2015-8-2 09:01

叫佢老鼠皇上大人啦, 佢成日叫自己做朕
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

係嘅知道,危sir! 參見老鼠皇上大人!!!
ICM 發表於 2015-8-2 14:21
係嘅知道,危sir! 參見老鼠皇上大人!!!

叫雞啫, 洗唔洗咁嘅態度求人施捨有冇咩好介紹. 有錢就食多件, 冇錢就打飛機.